Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:424408
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Ģimenes ārsts    4
2.  Ārstu loma    6
3.  Ģimenes ārsta uzdevums    9
4.  Veselības aprūpe    12
5.  Veselības aprūpes pieejamība    16
  Nobeigums    19
  Izmantotā literatūra    20
Фрагмент работы

Nobeigums
Šī tēma, savā ziņā, ir ārkārtīgi plaša un viedokļu bagāta, taču diemžēl tieši par ģimenes ārstiem un viņu darbu literatūras ir ļoti maz. Pārsvarā informācija ir atrodama interneta masu mēdijos. Ārsta saskare ar pacientu ir pirmā saikne starp abiem cilvēkiem un tas ir ārkārtīgi svarīgi, lai abi saprastos un rastu kopīgu valodu. Ir svarīgi, lai pacients nejustos neērti sava ārsta klātbūtnē, tādēļ ārstam neizdarot spiedienu uz pacientu tas ir jāpanāk. Ārstam ir ļoti svarīgs uzdevums, lai panāktu sava pacienta apmierinātību par ģimenes ārsta padarīto darbu. Kā arī svarīga nozīme ir veselības aprūpei, ko apskatījām mūsu darbā un ieguvām daudz informāciju par šo nozari.
Darbā tika aplūkotas tādas lietas kā ieskats par ģimenes ārstu, kur mēs apskatījām kas tieši ir ģimenes ārsts un kā par to var kļūt. Tālāk tika aplūkota ārsta loma, kas ir viena no nozīmīgākajām lietām, kas ir jāievēro ārsta darbā, jo ārstam ar pacientu ir jāatrod kopēja valoda, lai spētu savā starpā sastrādāties un ārstēšanās rezultāts būtu pozitīvs. Ģimenes ārstam ir liela loma gan pacientu aprūpē, gan profilakses jomā. Loma ir personības sociālā funkcija, pieņemtajām normām atbilstošs uzvedības veids, ko nosaka personības statuss jeb pozīcija sabiedrībā vai starppersonu attiecību sistēmā. Tālāk mūsu referātā tika rakstīts par uzdevumiem, kas ir jāpilda ģimenes ārstam, jo ārsta pienākumos ietilpst ne tikai rūpēšanās par slimajiem pacientiem, bet arī rūpes par veselajiem un jāsniedz tiem ieteikumi, lai varētu pasargāt sevi no saslimšanas. Turpinājumā sniedzam informāciju par veselības aprūpi un tās pieejamību, lai būtu skaidrāks, kas tieši ir šī veselības aprūpe un kā pie tādas tikt.
Kopumā darbs sniedza mums daudz jaunu informāciju un veicām šo darbu ar aizrautību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация