Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:633116
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  IEVADS    3
2.  REKLĀMA    4
3.  REKLĀMAS LEKSIKA    5
4.  REKLĀMAS PIRMSĀKUMI LIELBRITĀNIJĀ    6
5.  COLLETT DICKENSON PEARCE    7
6.  ČĀRLZS UN MORISS SAČI    8
7.  Nobeigums    9
Фрагмент работы

Šī reklāmas aģentūra bija panākumiem bagāta. Tāpēc 1979.gadā Mārgareta Tečere uzticēja aģentūrai uztaisīt Konservatīvās partijas vēlēšanu kampaņu, kas izdevās ar uzviju. Vēlāk BBC izvēlējās šīs vēlēšanas kampaņas plakātu kā 20.gs reklāmas labāko paraugu. Šis plakāts bija ar uzrakstu „Labour isn’t working” (no ang.val. tulkojumā- Leiboristi(Konservatīvās partijas opozīcija-Leiboristu partija) nestrādā)virs attēla, kurā redzama gara cilvēku rinda pie bezdarbnieka biroja. Kā visas labākās reklāmas, plakāts atspoguļoja patiesību, kāda tā bija cilvēku uztverē. M. Tečere tika ievēlēta, un tas daļēji bija brāļu Saču nopelns.
Brāļi Sači turpināja veidot nevainojamas reklāmas populāriem uzņēmumiem. 1982. gadā Sači noslēdza līgumu ar „British Airways”, un šis pasūtījums vēlāk kļuva par aģentūras „firmas zīmi”. Lielbritānijas vēsturē brāļi Sači viennozīmīgi paliks atmiņā ar iedarbīgiem tekstiem un straujiem panākumiem.

7.Nobeigums
Darbošanās reklāmas nozarē ir ļoti radošs, bet arī saspringts process. Citējot „TBWA Worldwide” prezidentu Žanu Marī Drū „reklāma ir visa jaunā katalizators. Tā rosina sacensību, rada pieprasījumu un veicina jaunu produktu radīšanu” . Lai darbotos reklāmas industrijā ir jāpārzin daudz jēdzienu un jāpēta konkurenti, lai nepieļautu citu kļūdas. Katru dienu ir jāpēta un jāmeklē jaunākās reklāmas un jāsaprot, ko patērētāji patiešām vēlas un gaida no reklāmas. Reklāmistiem ir jāmāk pārliecināt mērķauditoriju, jāliek patērētājiem uzticēties viņu reklāmām un produktiem, ko reklamē.
Es izlasīju tikai dažas šīs grāmatas nodaļas, bet es noteikti izlasīšu visu grāmatu, jo autors ļoti labi ir aprakstījis reklāmas pirmsākumus un to aizkulises. M.Tangeita „Reklāmzemē” ir pieminēti ļoti daudz padomi un atziņas reklāmā strādājošajiem. Šo referātu es gribētu nobeigt ar viņa atziņu: „ Reklāmas varenākais burvju ierocis nav meklējams tīmeklī vai ārpus tā – tas atrodas iztēlē.”

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация