Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:999822
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Latvijai ar tās izdevīgo ģeogrāfisko stāvokli, bagāto kultūrvēsturisko mantojumu, kūrortu tradīcijām un maz pārveidoto dabu ir labi priekšnoteikumi kļūt par tūristiem pievilcīgu zemi. Tūrisms Latvijā ir viena no tām tautsaimniecības nozarēm, kas atrodas savā attīstības posmā, taču progresē un pilnveidojas salīdzinoši strauji. Cenu un kvalitātes ziņā Latvijas tūrisms arvien vairāk tuvojas Eiropas līmenim, tomēr joprojām saglabā lētas tūrisma valsts stereotipu tūristu vidū, ko var uzskatīt par pozitīvu rādītāju, jo tas veicina tūristu pieplūdumu. Svarīgi piebilst, ka Latvijas tūrisms pakāpeniski iekļaujas starptautiskajā tūrisma sistēmā. Latvijas Tūrisma padome ir Baltijas jūras Tūrisma komisijas asociētā locekle un Baltijas valstu tūrisma organizācijas biedrs. Baltijas valstu tūrisma organizācija, savukārt, ir Pasaules Tūrisma organizācijas piesaistītais biedrs. Vairākas Latvijas tūrisma profesionālās asociācijas ir starptautisko organizāciju locekles. Ir noslēgti daži starpvaldību nolīgumi par sadarbību tūrisma jomā. Kopumā Latvijas tūrisma attīstības aina izskatās daudzsološa, taču no ekonomiskā skatu punkta šajā nozarē ir arī daudz negatīvu tendenču un vājo punktu.
Tūrisma attīstību kavējošie faktori ir, piemēram, nepietiekami attīstīta infrastruktūra, nenoteikta valsts politika nozarē, nepietiekams valsts finansējums u.c.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация