Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:332806
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Anotācija    4
  Kā nauda ietekmē cilvēka dzīvi?    5
  Naudas ietekmē no psiholoģiskās puses. Naudas enerģijas ietekme    6
  Bērnu attieksme pret naudu    8
  Vecāku patērētāju dzīvesveids negatīvi ietekmē bērnus    9
  Attieksmē pret naudu iedzīvotājiem godīgums ir tikai vārdos    10
  Inflācija    12
  Kas nosaka esošo inflācijas līmeni?    12
  Kā cilvēkus ietekmē esošais inflācijas līmenis?    13
  Aptaujas rezultāti    18
  Atvērto jautājumu rezultāti    23
  Secinājumi    25
  Izmantotā literatūra    26
  Pielikums    27
Фрагмент работы

Nauda - ļoti interesanta, dienišķa un vienmēr aktuāla tēma, kas interesē katru cilvēku un visus mūs, sociālā sabiedrībā dzīvojošos. Sadzīves kontekstā nauda ir tas, pret ko var apmainīt jebkuru jums nepieciešamo preci, starpposms starp preces vai pakalpojuma patērētāju un ražotāju (pārdevēju ). Bet vai naudas loma mūsu dzīvē ir vienkārša? Nebūt nē. Jo tieši naudas saņemšanas dēļ cilvēki savas dzīves lielāko daļu velta darbam. Naudas dēļ cilvēks melo, nogalina, nodod. Naudu atņem un dāvina, ar tās palīdzību piekukuļo un glābj, nauda virza progresu, nauda stimulē mākslu. Īsumā sakot, naudas enerģija virza visu materiālo pasauli, ir tās pamats un potenciāls. Prasme piesaistīt, noturēt un pareizi pārvaldīt šo enerģiju - vissvarīgākā iemaņa, kas garantē gandrīz neierobežotas iespējas materiālajā pasaulē, kurā mēs visi dzīvojam. Pareiza apiešanās ar naudas enerģiju dod pilnvērtīgas, aktīvas un apzinātas dzīves iespēju.
Kopumā nauda ir dzīvības nodrošināšanas iespējas ekvivalents. Bet tās uzkrājumi dod spēku un drošības sajūtu. Pārmērs - padara par vergu un nogalina. Naudas trūkums vienmēr nostāda cilvēku atkarības un neaizsargātības pozīcijā negaidītu pārsteigumu priekšā. Nereti rodas situācija, kad visu savu dzīvi no rīta līdz vakaram cilvēks strādā kā zirgs,bet pret vakaru viņam vispār nav spēka un nekas vairs neinteresē. Ko viņš dara visu dienu? Diendienā viņš pilda pienākumus, kurus ienīst par to, ka tie laupījuši viņam dzīvi. Viņš ir spiests izpildīt darbu, kas līdz malām piepilda viņa dzīvi, atņemot visus viņa spēkus. Gala rezultātā cilvēks pierod pie tamlīdzīga ritma, pārvēršas par biorobotu un vairs neprot dzīvot citādi, slēpjot savu vientulību darba aizsegā. Viņam ir bail domāt par nākotni, jo tiklīdz viņš zaudēs iespēju pildīt savus pienākumus, viņš zaudēs savas dzīves pamatu un būtību, tās ikdienas piepildījumu. Viņam nav nākotnes. Bet visa viņa pagātne ir vienkārši viena un tā paša darbības algoritma mehāniska un vienmuļa izpilde, tā, ka pat nav ko atcerēties.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация