Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:686695
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 19 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
1. Inovācijas kā galarezultāts ir jauna prece, jauns pakalpojums, jauni tirgi, izmaiņas sabiedrības dzīvē, savukārt, inovatīvas darbības subjekti – instruments to sasniegšanai.
2. Tehnoloģiskais parks ir augstskolu, zinātniski-pētniecisko centru, rūpniecības uzņēmumu, jaunu uzņēmēju, finansu institūciju un valsts organizāciju integrācijas mehānisms, kura darbība ir vērsta uz attiecīgā reģiona sociāli-ekonomisko, tehnoloģisko problēmu risināšanu.
3. Latvijā vērojams zinātniski-tehnoloģisko parku skaita pieaugums, kas ir signāls uzņēmējiem un investoriem labvēlīgas situācijas izveidošanu jaunu biznesu veidošanai un attīstībai.
4. Biznesa inkubatora ideja ir veidot veiksmīgus uzņēmumus, kuri ir spējīgi darboties patstāvīgi un ir finansiāli dzīvotspējīgi.
5. Biznesa inkubatora darbības efektivitāte ir nosākama ar inovatīvas darbības uzņēmumu izdzīvota procentuālā daudzuma un ir tieši proporcionālā piešķirtām finansējumam.
6. Latvijas valsts nespēj nodrošināt tehnopoļu pastāvēšanu, toties valstī veiksmīgi darbojas liels biznesa inkubatoru un tehnoloģisko parku skaits.
7. Pēdējo gadu laikā tehnoloģisko parku daudzuma pieauguma tendence ir pozitīva – notiek manāma tehnoloģiski inovatīvo zonu izveide, kas liecina par valstu ieinteresētību tālākā attīstībā.
8. Inovatīvas darbības subjekti nodrošina valsts ekonomisko attīstību un sniedz iespēju būt par līderiem starptautiskos tirgos.
9. Pasaules valstīs inovācijas atbalsta institūcijām tiek piešķirta liela nozīme un valstis ar savam finansēm aktīvi iesaistās inovatīvās darbības infrastruktūru subjektu darbības veicināšanā.
10. Tehnopolisas ir lielu un ekonomiski bagātu valstu iezīme; mazām valstīm šādu institūtu celtniecībai pietrūkst attiecīgs finansējums, iespējas, un nepastāv vajadzība.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация