Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:537714
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Interpersonala komunikācija ir „saruna” starp diviem cilvēkiem. Vārdu saruna lieku pēdiņās, jo tā var būt gan tieša, gan pastarpināta saruna. Interpersonālo komunikāciju var saukt par dialogu.
Tieša saruna ir tad, ja komunikācijas dalībnieki var redz viens otru, var novērtēt visus papildus komunikācijas aspektus, ka piemēram, ķermeņa valodu, valodas izpausmes. No vienas puses var šķist, ka tiešā komunikācija ir labākais sarunas veids, jo var redzēt, kā komunikāciju dalībnieki reaģē viens uz otru – var redzēt tūlītēju atgriezenisko saiti. No otras puses, kautrīgi cilvēki tiešās komunikācijas laikā nebūt nepasaka tik daudz, kā gribētu. Tādiem cilvēkiem netiešā komunikācija ir daudz patīkamāka. Otra iespēja – diemžēl, bet ikdienas komunikācijas mums ir jākontaktējas ne tikai ar tiem cilvēkiem, kuri mums patīk. Tiešās starp personu komunikācijas laikā, atkarībā no sarunas vēlamā rezultāta, ir jāmāk apslēpt šo nepatiku. Tiešās komunikācijas veidam tādējādi ir gan savi plusi, gan mīnusi.
Netiešā komunikācija ir, ja personas komunicē pastarpināti -pa telefonu, ar vēstulēm, vai runājot caur internetu (čatojot). Arī šādai – pastarpinātai – komunikācijai ir gan priekšrocības, gan problemātikas.
Kā priekšrocības var minēt:
laika iegūšanas (novilcināšanas) aspektu. Tādējādi ir iespējams apdomāt divreiz ko vēlamies pateikt, un izvērtēt iespējamo uztveršanas reakciju.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация