Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:156733
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Kas ir masu komunikācija?    3
  Masu informācijas līdzekļi    7
  Kā vislabāk nodot informāciju?    10
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Фрагмент работы

Saskaņā ar Latvijas Republikas likumu „Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem”, „masu saziņas līdzekļi ir avīzes, žurnāli, biļeteni un citi periodiskie izdevumi, kā arī televīzijas un radio raidījumi, kinohronika, informācijas aģentūru paziņojumi, audiovizuāli ieraksti, programmas, kas paredzēti publiskai izplatīšanai. Masu informācijas līdzekļi vāc, sagatavo un izplata informāciju saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem. Par žurnālistu savukārt tiek uzskatīta persona, kura vāc, apkopo, rediģē vai citādā veidā sagatavo materiālus masu informācijas līdzeklim un kura ar to noslēgusi darba līgumu vai veic šo darbu masu informācijas līdzekļu uzdevumā, kā arī ir žurnālistu apvienību biedrs” [2].
Masu komunikācija, kas tiek izmantota šajos masu saziņas līdzekļos savukārt ir specifisks saziņas līdzeklis, kurā viens vai vairāki ziņotāji sniedz informāciju plašai auditorijai. Turklāt šī auditorija nesēž viņu priekšā, un aktīvi nepiedalās informācijas nodošanas brīdī. Tā vienīgi aktīvi saņem informāciju. Un tā kā ziņotājs nav pārliecināts, kas ir viņa auditorija, tad šajā saziņā ir nepieciešams izmantot dažādus palīglīdzekļus, kas varētu noturēt auditorijas uzmanību pie informācijas pasniedzēja un arī pašas informācijas.
Tādēļ es veicu rūpīgu dažādas literatūras analīzi par masu komunikāciju un masu saziņas līdzekļiem, lai noskaidrotu, kā tad īsti šī specifiskā saziņa notiek un kā to var ietekmēt.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация