Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:310946
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.09.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Šodien vairs nevar teikt, ka Interneta lietotāju Latvijā būtu mazums, tā pilnasinīgu izmantotāju paliek arvien vairāk. Šejienes organizācijas un uzņēmumus sāk piemeklēt tās pašas un līdzīgas problēmas kā tehnoloģiski augsti attīstītās valstīs.
Kā raksta U. Ķinis, tiesību nozare, ko pasaulē sauc par informāciju tehnoloģiju tiesībām, Latvijā ir salīdzinoši jauna. Avots, no kura šobrīd varam smelties atziņas ir pasaules ekonomiski attīstītāko valstu pieņemtie normatīvie akti un pieredze. Tomēr vienmēr jāspatur prātā arī tas, ka ve viss, kas ir labs Eiropā vai Amerikā, ir piemērojams Latvijā. No otras puses, šīm valstīm ir apkopota milzīga praktiskā pieredze datornoziegumu izmeklēšanā un vainīgo personu notiesāšanā. Informācijas sistēma, neatkarīgi no tā, vai tā ir ASV vai Latvijā, atbilst analogiem parametriem. Līdz at to mums ir iespēja modeļu veidā izanalizēt un izpētīt dažādas kriminālnodarījumu situācijas datornoziegumu (kibernoziegumu) jomā.
Pašlaik valstī nav noslēgtas atbildības ķēdes par pārkāpumiem informācijas tehnoloģiju jomā. Latvijas Krimināllikums paredz kriminālatbildību par datornoziegumu izdarīšanu, taču vēl pastāv administratīvā atbildība, materiālā, disciplinārā, civiltiesiskā atbildība. …

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация