Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:353547
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.1.  Raports    4
1.2.  Pielāgošanās    5
2.  Klientu apkalpošana bankā    7
2.1.  Darbinieku zināšanas    8
2.2.  Rīcība, uzvedība, darbības    9
3.  Klients un tā raksturojošās iezīmes    11
4.  Kas ir klients bankas izpratnē?    13
4.1.  Kas ir bankas apmierināts klients?    13
5.  Praktiskais darbs    17
5.1.  Darbinieku atbilžu rezultātu analīze    17
5.2.  Darbinieku atbilžu rezultātu analīze    23
5.3.  Klientu un darbinieku anketu atbilžu rezultātu salīdzinājums    27
  Secinājumi    32
  Izmantotās literatūras saraksts    34
Фрагмент работы

Mūsu izvēlētais darba temats ir “Kas ir bankas apmierināts klients”. Mūsu darba mērķis ir noskaidrot, ko nozīmē tādi jēdzieni kā “ bankas klients” un bankas ”apmierināts klients” bankas un klientu izpratnē. Arī vēlējamies noskaidrot, kā un ko klients visaugstāk vērtē apkalpošanā. Ikdienā, kad mēs nonākam klienta lomā, mums rodas kaut kāds vērtējums, saņemot kādu pakalpojumu vai iegādājoties noteikto preci. Bieži vien, mums saņemot labu preci vai pakalpojumu, neatgriezīsimies šajā vietā, ja apkalpošana nebija pietiekami profesionāla vai pat neapmierinoša. Tātad mūsdienās cilvēki vēlas saņemt par samaksu ne tikai kvalitatīvu preci vai pakalpojumu, bet arī augstu servisu. Apkalpošanas kvalitātei ir izšķirīga loma mūsdienu konkurējošā tirgū, kad visi tā dalībnieki piedāvā līdzīgus produktus un pakalpojumus ļoti līdzīgās cenās. Šajā gadījumā klienta izvēli apstāsies tur, kur būs labāks apkalpošanas serviss un kur tas varēs saņemt tik cik ir vēlējies saņemt vai pat vēl vairāk. Mūsu uzdevums noskaidrot, cik lielā mērā klients ir vai nav apmierināts ar esošo apkalpošanas kvalitāti bankā un kas būtu jāmaina vai jāuzlabo.
Katru dienu mēs nonākam abās lomās – mēs esam gan kā klienti, iepērkoties, izmantojot bankas pakalpojumus un citās situācijās, gan arī tie, kas pārdod preces, produktus vai pakalpojumus, tātad klientu apkalpojošais personāls, mūsu darba laikā, strādājot bankā, veikalā vai kur citur. Ir svarīgi vienā un otrā gadījumā noskaidrot, kas ir jādara labāk vai ir jāmaina, jāpilnveido, lai pilnīgi apmierināt klienta vēlmes un prasības un, ko es kā klients varu darīt, lai saņemt to, ko vēlos.
Lai noskaidrot, ko bankas klienti domā par bankas apkalpošanas kvalitāti un kā , savukārt, to vērtē bankas darbinieki, praktiskajā daļā esam veikuši darbinieku un klientu anketēšanu. Anketu apkopošanas rezultāti dos zināmu priekšstatu par klientu un bankas darbinieku viedokļu un vērtējumu atšķirībām. Ir ļoti svarīgi saņemt optimālu vērtējumu, lai var efektīvi analizēt šos datus un izmantot tos analīzei.
Klientu apkalpošana ir pakalpojumus vai pakalpojumu komplekss, ko klients saņem tad, kad izteicis vai izrādījis interesi par konkrētā uzņēmuma preci vai pakalpojumu.
Klientu apkalpošana kā pakalpojumu kompleksā ietilpst šāda veida pakalpojumi:
Pirmspārdošanas,
Pārdošanas,
Pēcpārdošanas,
Pēcgarantijas pakalpojumi.
Pie pirmspārdošanas pakalpojumiem ir pieskaitāma klientu konsultēšana, preces sagatavošana pārdošanai un ekspluatācijai.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация