Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:224661
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Komandas veidošana
Kad tika veikta komandas piesaiste un atlase svarīgi ir panākt to lai komanda darbojas kā viens vesels. Izvedot saliedētu kolektīvu nav viegls uzdevus. Vadītājam ir aktīvi jāiesaistās komandas pilveidošanā, jāmēģina satuvināt komandas dalībniekus kopīga mērķa sasniegšanai. Komandas veidošanas procesā vadītājam ir jāspēj integrēt dalībnieku individuālās prasmes vienotā komandas spēkā. Vadītājam dalībnieki ir jāiedrošina atklāt to pašreizējās darba metodes, jāiezīmē ideālie sadarbības veidi, jāpalīdz atrast vājās vietas un trūkumus, jāizveido darbības plāns efektīvāku sadarbības metožu ieviešanai. Vadītājam mērķtiecīgi jāvirza komandas dalībnieki, lai viņi domātu kā komanda. Un darītu visu iepējamo lai projekta mērķis tiktu sasniegts pēc iespējas īsā laika sprīdi, izmantojot pēc iespējas mazāk resursu.
Kā arī komandas saliedēšanas uzlabošanai var izmantot tādas metodēs kā komandas spēles vai iekšējās komunikācijas pasākumi.
Piemēram, šādus pasākumus var veidot ne tikai komandas vadītajs, bet gan speciāli uzņēmumi, tie parasti piedavā pieredzējušu un profesionalu instruktoru vadībā piedalīties pārgājienos ar dažādu uzdevumu veikšanu kas sevī var ietvert komandas stratēģijas plānošanu, uzdevumu un pienākumu dalīšanas prasmi, virvju šķēršļus, apslēptās mantas meklēšanu, nometnes mācību ). Katrs šāds pasākums tiek saskaņots atbilstoši ar kolektīva sagatavotību un vajadzībām.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1351849
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация