Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:685534
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.03.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Verbālā komunikācija    4
  Neverbālā komunikācija    6
  Nobeigums    8
Фрагмент работы

Tā kā cilvēciskām būtnēm nākas pielāgoties savai apkārtējai videi, viņiem ir nepieciešama iespēja kontaktēties vienam ar otru. Jebkura sociālā mijiedarbība ietver sevī komunikāciju. Komunikācija ir ļoti svarīga un neatņemama sastāvdaļa cilvēka ikdienā. [ 2 ] Komunikācija – tas ir process, ar kura palīdzību cilvēki viens otram nodod informāciju, idejas, uzskatus un garīgās izjūtas. [ 2 ], [ 3 ] Ja cilvēkam nepiemistu spēja komunicēt, viņš tiktu ieslēgts savā personīgajā pasaulē. Pateicoties komunikācijai mums ir iespēja nodibināt saikni vienam ar otru, apvienojot “nosūtītāja” un “uztvērēja” ziņojumus. Ar komunikācijas palīdzību cilvēki sasniedz sociālus mērķus. Komunikācija palīdz cilvēkiem koordinēt sarežģītu grupas darbību un ir konsitucionālās dzīves izpausme. [ 2 ] Terminu komunikācija, psiholoģijā var nosaukt par saskarsmi. Tāpat kā saskarsme, komunikācija iesaista sevī visus verbālos un neverbālos procesus, ar kuru palīdzību cilvēks nosūta un uztver ziņojumu. [ 2 ] Cilvēkam ir nepieciešams sazināties, būt kontaktā vienam ar otru, lai saņemtu un nosūtītu informāciju, kura palīdz gan pielāgoties, gan stabili eksistēt pasaulē, sasniegt dažādus mērķus, būt nepārtrauktā saskarsmē ar apkārtējo sabiedrību.
Komunikācija jeb informācijas nodošana un saņemšana cilvēku vidū ir daudz aktīvāka nekā dzīvnieku vidū un šai darbībai cilvēks izmanto ļoti dažādas komunikācijas iespējas. Liela atšķirība no dzīvniekiem ir arī tā, ka cilvēks ir spējīgs izmantot dažādus tehnoloģijas sasniegumus, lai vērstos pie masu auditorijas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация