Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:952191
 
Оценка:
Опубликованно: 05.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Svarīgs etiķetes faktors ir slavenā japāņu punktualitāte. Punktuāli ir ne tikai paši japāņi, bet arī japāņu transports. Tas ir jāņem vērā pārvietojoties japānā un tiekoties ar biznesa partneriem. Ņemot vērā japāņu cieņu pret savu un citu laiku, var manīt, ka japāņi savu brīvo laiku braucot transport, pavada, piemēram guļot. Tādēļ tā ir nopietna necieņas izrādīšana izraisot liekus trokšņus.
Japānai ir ļoti bagāta kultūra un patiešām daudz paražu un tradīciju. Daudzas no tām var likties īpatnējas un neizprotamas ārzemniekam, taču tas noteikti ir tā vērts iedziļināties no izprašanā. Izprotot japāņu tradīcijas, ikviens var paplašināt savu redzesloku un paskatīties nedaudz savādāk uz sev apkārtesošo pasauli, saredzot tajā daļu no japāņu filozofijas.
Nobeigumā autors vēlās vēlreiz atkārtot, ka galvenais starpkultūru komunikācijā ir tolerance un diplomātija. Ikkatram vajadzētu attīstīt šis abas rakstura īpašības, jo tās noder ne tikai saskarsmē ar citu nāciju pārstāvjiem, bet jebkurā saskarsmē kā tādā. Svarīgi ir censties saskatīt pozitīvo un interesanto citās kultūras, nevis salīdzināt dīvaino un neizprasto ar savu dzimtenes vai ģimenes kultūru. Komunikācija ar citām tautām bagātina cilvēka iekšējo pasauli, nevis atņem savu nacionālo identitāti.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1389760
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация