Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:299235
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Atsaucoties Talsu novada fonda aicinājumam iesaistīties akcijā „Skola soma” (palīdzēt pirmklasniekiem no maznodrošinātām ģimenēm sākt skolas gaitas), Ziemeļkurzemes NVO atbalsta centra un Starptautiskās sadarbības centra „Eiromāja” Talsos darbinieces akcijas atklāšanas pasākumā Talsos kopīgi ziedoja 25 latus ar vēlējumu – atbalstīt vienu bērnu kādā Talsu rajona mazajā skoliņā. Šādi akciju atbalstīja arī Talsu kafejnīcas „Martinelli” kolektīvs.
2005. gada nogalē Talsu novada fonds rīkoja akciju „Sveiciens Ziemassvētkos”, kuras ietvaros aicināja fonda dalībniekus, sadarbības partnerus un pašvaldības iegādāties Ziemassvētku kartiņas, ko īpaši šim mērķim bija sagatavojis fonds. Savus zīmējumus kartiņu izgatavošanai dāvināja vietējie iedzīvotāji. Ienākumi no pārdotajām kartiņām tika novirzīti neaizskaramā kapitāla veidošanai. Akcijas ietvaros neaizskaramais kapitāls pieauga par 438,55 latiem.
Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu var veidoties, ja uzņēmums ziedo fondam naudu, ko fonds, savukārt, iegulda finanšu tirgū, un ik gadu daļa peļņas tiek izlietota kādam no projektu konkursiem. Bez tam ziedotājs var savu „fondu” ik gadu papildināt, tā palielinot sabiedrībai pieejamo nepieciešamo atbalstu.
Talsu novada fonds un SIA „O.Bāres Būvmateriāli” 2006. gadā noslēdza ilgtermiņa līgumu par sadarbību uzņēmuma labdarības aktivitāšu administrēšanā. Uzņēmums kopā ar Talsu novada fondu kopīgi izvērtē ikdienā saņemtos ziedojumu lūgumus un pieņem lēmumu par atbalstu. Vēlāk fonds veic atbalstīto projektu īstenošanas pārraudzību, kā arī sniedz pārskatu uzņēmumam par sasniegto. Līgums paredz iespēju, ka šīs sadarbības ietvaros Talsu novada fonds var vērsties pie uzņēmuma ar priekšlikumiem par atbalstāmajām iniciatīvām. Uzņēmums apmaksā šo fonda sniegto pakalpojumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация