Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:634487
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Prologs   
  Kosmiskā teorija   
  Kosmiskās teorijas vispārējais apraksts   
  Kosmiskās teorijas pierādījumi   
Фрагмент работы

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā notiek neticamas un pat fantastiskas lietas. Visapkārt mēs vērojam dzīvību. Par to liecina dzīvnieki, putni, zivis un citas dzīvās radības. Dzīve eksistē visur: gan Ziemeļpolā, gan tuksnešos, gan gaisā, gan kokos. Uz zemes dzīvība ir daudzveidīga: tas visos izraisa izbrīnu. Vēl joprojām pastāv jautājums, kā radusies mūsu planēta un visi tās iemītnieki. It sevišķi visus interesē cilvēces rašanās cēloņi.
Daudzi cilvēkiem ir vienalga, kā viņi radušies, taču tā tas nav. Domas kā cilvēks ir radies stipri ietekmē cilvēka turpmāko dzīvi.
Cilvēces attīstības vēsture vēl joprojām nav noskaidrota. Tā ir mulsinoša, neatbilstību, mīklu un interesantu faktu pārpilna. Vēl pagājušā gadsimtā daudziem, un it īpaši baznīcas piekritējiem, bija neizprotama Darvinisma teorija, kura dažos izraisīja izbrīnu un sašutumu. Tik viegli saprotamā un visiem pieņemamā teorija, ka pasauli radījis Dievs, tika uzskatīta par vienīgo patiesību, kuru sludināja baznīcās.
Tagad, uz 21. gadsimta sliekšņa, tika radīta jauna teorija, kura nepiekrīt ne Bībeliskajai, ne evolucionārajai teorijai. Šīs teorijas pamatprincips ir cilvēka rašanās no kosmosā.
Lai labāk un objektīvāk izvērtētu cilvēku izcelsmes cēloņus, aplūkosim vairākas versijas: teorijas kurā zināms virzītājspēks un Čarlza Darvina teorija, kuru dēvē par evolūcijas teoriju. Tas dod iespēju piekrist, apstrīdēt daudzus faktus, vai arī salīdzināt versijas pēc vairākiem parametriem: ticamības, objektivitātes. Noteikti eksistē arī citas versijas par cilvēka izcelšanos. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация