Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:856519
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.05.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS   
1.  LZTI KOLĒĢIJA   
2.  LZTI PADOME, TĀS KOMPETENCE UN FUNKCIJAS   
3.  LZTI NORMATĪVI TIESISKAIS REGULĒJUMS   
4.  LZTI STATISTISKAIS PĀRSKATS PAR NOLĒMUMU IZPILDLIETĀS, KRIMINĀLLIETĀS, CIVILLIETĀS   
  SECINĀJUMI   
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Zvērināti tiesu izpildītāji ir pašnodarbinātas personas, kas savā amata darbībā pielīdzinātas valsts amatpersonām, tie ir neatkarīgi un pakļauti vienīgi likumam.
2. Tiesu izpildītājs veic amata darbības, lai izpildītu tiesas un citu institūciju vai amatpersonu nolēmumus, to skaitā nolēmumus par: piedziņu, prasības nodrošinājumu, elpu atbrīvošanu (izlikšanu), ievešanu valdījumā, noteiktu priekšmetu izņemšanu parādniekam un nodošanu piedzinējam, kā arī citu izpildu dokumentā noteiktu darbību veikšanu, saistību piespiedu izpildi, izsoles rīkošanu nekustamā īpašuma labprātīgai pārdošanai izsolē tiesas ceļā, mantas konfiskāciju.
3. Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes kompetencē ietilpst atzinumu sniegšana zvērinātu tiesu izpildītāju prakses un normatīvo aktu piemērošanas jautājumos, ieteikumu sniegšana iecelšanai zvērināta tiesu izpildītāja un zvērināta tiesu izpildītāja palīga amatā, kā arī ieteikums tieslietu ministram atbrīvot, atcelt vai atstādināt no zvērināta tiesu izpildītāja un zvērināta tiesu izpildītāja palīga amata pienākumu pildīšanas, disciplinārlietas ierosināšana pret zvērinātu tiesu izpildītāju vai zvērinātu tiesu izpildītāju palīgu u.c.
4. Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes funkcijas ir sargāt zvērinātu tiesu izpildītāju amata godu un cieņu, pārzināt zvērinātu tiesu izpildītāju kolēģijas organizatoriskās lietas, pārstāvēt kolēģiju un izteikt zvērinātu tiesu izpildītāju viedokli attiecībās ar valsts un pašvaldību institūcijām, citām iestādēm un amatpersonām un sniegt atzinumus likumdošanas un zvērinātu tiesu izpildītāju prakses jautājumos u.c.
5. Latvijas zvērinātu tiesu izpildītāju darba specifika tiek regulēta ar 7 (septiņiem) Latvijas Republikas likumiem un ar 19 (deviņpadsmit0 Ministru kabineta noteikumiem.
6. Zvērinātu tiesu izpildītāju darbs, analizējot statistiskos pārskatus, tiek iedalīts 3 grupās: nolēmumu izpilde civillietās, nolēmumu izpilde krimināllietās daļā pa mantiskajam piedziņām, nolēmumu izpilde administratīvo pārkāpumu lietās daļā pa mantiskajam piedziņām.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1366119
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация