Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:489288
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šobrīd ir novērojama lauku teritorijās, ka jaunie saimnieki vēlas palielināt savus ienākumus balstoties uz Eiropas Savienības fondiem, kas izsniedz finansējumu noteiktām kultūrām un saimnieciskajām darbībām. Ir dažādi varianti kā piesaistīt finansējumu. Viens no tiem ir – audzēt vai rīkoties tā, kas ir izdevīgi Eiropas Savienībai. Otrs veids – audzēt vai rīkoties tā, kas iepriekš darīts, bet uzlabot ražošanu ar tehnoloģijām, pre’ti sniedzot garantiju par paveikto. Es izvēlētos otru variantu, jo mūsu dabas apstākļi un pašreizējas saimnieciskās iespējas nespēj pilnībā konkurēt ar ES, bet apskatīsim dažādākas iespējas. Izvēlēsimies tādu nozari kā graudkopība. Jaunsaimnieks nav apmierināts ar pašreizējiem ienākumiem. Viņš ir novērojis, ka pārējiem veicas labāk, jo ir jauns finansiālais atbalsts. Šajā sakarā, lai jaunsaimnieks gūtu lielāku peļņu sev( tas ir vislielākais faktors, kas ietekmē uzņēmuma, firmas tālāko attīstību)ir iespējams izvēlēties vispiemērotāko alternatīvu , alternatīvas ir trīs veidu:
1.Ieviest audzēšanā jaunu kultūraugu veidu. Lai to izdarītu nepieciešams 10000 Ls;
2.Audzēt to pašu produkciju, bet, lai gūtu lielāku peļņu, tad vairāk jāmēslo un kvalitatīvāki jālieto minerāli. Lai to izdarītu ir nepieciešams 6000 Ls;
3.Paplašinot audzējamo platību, līdz ar to arī saražoto, iepriekš audzēto produkciju. Lai veiktu šo darbību, nepieciešami 2000 Ls.
Mainot kaut ko ierastajā saimniecībā un cerot uz lielāku labumu, neviens nesola uzreiz 100% peļņu. Izpētot saimniecību statistiku, kuras ir pārorientējušās vai izmainījušas pašreizējo situāciju, lai palielinātu peļņu, 0,64 saimniecība ir guvusi peļņu, bet 0,36 ir cietušas zaudējumus.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация