Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:352133
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    3
  Summary    4
  Ievads    4
1.  Fms un drošības reglamējums    6
2.  Lidojuma drošība    7
3.  Lidojuma vadības sistēmas    8
3.1 .  Lidojuma plāns un navigācija    9
3.2.  FMS sastāvs    11
3.3.  FMS lapa    12
3.4.  Secinājumi    13
4.  Rīgas lidojumu informācijas rajona sektorizācija atkarībā no gaisa transporta intensitātes no zemes līdz FL100    15
4.1.  Secinājumi    16
5.  Secinājumi    18
  Literatūras un informācijas avoti    19
  Pielikumi    20
Фрагмент работы

5. Secinājumi
Veicot kursa darbu, autors secina, ka, lai lidmašīna lidotu un sasniegtu savus paredzētos gala mērķus, ir vajadzīga lidojuma drošība un lidojuma vadības sistēmas. FMS palielina ekonomisko efektivitāti un uzlabo lidojuma drošību gaisā.
Autors secina ka, viena no galvenajām lidojuma vadības sistēmām ir lidojuma plāns un navigācija, jo bez lidojuma plāna un navigācijas lidmašīna nespēs nokļūt galamērķī. Šīs navigācijas sistēmas atvieglo pilotiem darbu, ievadot noteikta galamērķa koordinātes un līdz ar to, var nokļūt ātrā, precīzāk un veiksmīgāk galamērķī.
FMS ir viena no sarežģītākajām un dārgākajām sistēmām, ko izmanto mūsdienu aviācijā, taču, tā ir nepieciešama un atvieglo darbu visai lidojuma apkalpes komandai. FMS attīstās ar katru dienu, līdzi attīstot visu gaisa kuģi, tādējādi ar katru dienu mūsu ikdienā ienāk jaunas un drošākas lidmašīnas ar augstāku un kvalitatīvāku FMS sistēmu, kas to vada.
Mūsdienās aviācija attīstās ļoti strauji, pēdējos gados var manīt, ka gaisa satiksme ir ļoti intensīva. Ļoti daudz kravas tiek pārvadātas, pasažieru skaits ik gadu palielinās, tāpēc, ka AVIO satiksme ir viena no drošākajām pasaulē. Un, lai AVIO satiksme būtu vēl drošāka, FMS tiek atjaunotas un padarītas vēl drošāka. Arī pašas lidmašīnas tiek veidotas, lai būtu droši ar tām lidot.
Autors veica pētījumu par lidojuma intensitāti Rīgas LIR laika posmā no 2010. gada 1. janvāra līdz 2014. gada 31. decembrī. Šie dati tika iegūti no Rīgas lidostas. Šajos attēlos un iegūtajos datos var novērot, kur ir lielākā intensitāte un, kur viss drošākie lidojumi. Pielikumā var redzēt, ka vislielākā intensitāte ir apkārt Rīgas lidostai, bet ir vairākas lidostas. Ir arī mazās lidostas Spilva un Jūrmalas, kuras tiek izmantotas, lai apmācītu jaunos pilotus. Bet vismazākā intensitāte Latvijas austrumu daļā.
Tika veikta gaisa transporta plūsmas analīze Rīgas LIR, izmantojot autoregresīvo integrēto slīdošā vidējā procesu ARIMA (Autoregressive Integrated Moving Average). Iegūtie statistiskas dati parādīja, ka lielākā lidojumu intensitāte bijusi centrālajā daļā, kur attiecīgo MSeA sektoru mediānas vērtība iegūta 118,5 un 105,5 lidojumi.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1360328
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация