Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:555233
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mājas darba uzdevuma uzdevums bija izdalīt 10 anketas un noskaidrot savu apkārtējo cilvēku mācīšanās stilus. Anketas aizpildīja 10 sievietes vecumā no 20-25 gadiem. Visi ir studenti, kas turpina mācību procesu. Tā nu apkopojot anketas sanāca, ka vispopulārākais mācīšanās stils ir Pārveidojošais stils (konkrētā pieredze) ( 5 cilvēki), Piesavinošais stils (abstraktā konceptualizācija) (1 cilvēks), Pielāgojošais stils (aktīvā eksperimentēšana) (1 cilvēks) Izplatošais stils (refleksīvā novērošana) (3 cilvēki).
Pārveidojošais stils (konkrētā pieredze) - Spēcīgākā puse ir pieredze un eksperiments, prot tos lietot jaunas pieredzes iegūšanai, problēmu risināšanai izmanto kļūdu un meklējumu metodi, mīl riskēt, ir labi organizatori. Svarīga jauna pieredze. Mazāk izmanto teorētiskās zināšanas.
Šiem studentiem, kas pieder pie šī mācīšanās stila, patīk diskusijas mazās grupās, projekti, citu dalībnieku atsaucība, uzdevumi, kas veicami pēc nodarbībām, risināt praktiskas problēmas, prasmes vingrinājumu. Patīk praktiskas lietas.
Nepatīk lekcijas, lasīšana, darba novērtējums, pārāk stingra uzraudzība. Nepacietīgi un uzbāzīgi.
Iegūstot zināšanas, persona izmanto savu pieredzi, kas galvenokārt balstās uz izjūtām. Šīs personas parasti ir “orientētas uz cilvēkiem”. Šādi cilvēki uzskata, ka teorijas apguve nav īstais ceļš, un katru situāciju grib uzskatīt par īpašu. Vislabāk viņi mācās no konkrētiem piemēriem un pieredzes. Šie cilvēki maz uzticas autoritātēm, labprāt lieto atgriezenisko saikni, mīl diskutēt.
Otras anketas mērķis bija noskaidrot, kāda ir studentu attieksme pret mācībām. Anketā bija 3 jautājumi ar četriem apakšpunktiem. Aptaujas rezultāti izveidojās šādi:


Pētījuma otrā daļa – Mācīšanās motivācija

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация