Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:919650
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 14 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Žurnālistu un auditorijas attiecības    6
2.  Reģionālie laikraksti    9
3.  Iespējamie iemesli, kas veicina auditorijas uzticēšanos žurnālistiem    12
4.  Metode    14
Rezultāti un diskusija    15
6.  Secinājumi    21
7.  Nobeigums    22
8.  Pielikums    23
  Literatūra    25
Фрагмент работы

6. Secinājumi
1. Viens no pirmajiem uzticēšanās faktoriem, kas atklājās, analizējot visas intervijas bija respondentu lasīšanas ilgums. Gandrīz visi respondenti atzina, ka Madonas reģionālo laikrakstu “Stars” lasa jau no bērnības vai agras jaunības, kas nozīmē to, ka ar šo laikrakstu respondenti ir pazīstami gandrīz visu savu dzīvi un tomēr to lasa. Šis faktors arī varētu būt viens no svarīgākajiem, jo, kā kāds no respondentiem minēja, neviens nepirktu vai neabonētu kaut ko kam neuzticas vai nepatīk.
2. Visi respondenti atzina, ka uzticas Madonas reģionālajam laikrakstam “Stars” un ir pārliecināti, ka Madonas novada iedzīvotāji arī uzticas. Respondentu pamatojumi uz šādu nostāju bija laikraksta pastāvēšana par spīti dažādām konkurencēm un grūtībām, kā arī aktīva iesaistīšanās laikraksta veidošanā.
3. Gandrīz visi respondenti atklāja, ka nevar nosaukt nevienu negatīvu lietu, kas saistās ar laikrakstu. Viens no respondentiem atzina pāris sīkumus, ko labprāt varētu mainīt, taču uzreiz to apstrīdēja, jo tā ir gaumes lieta. Respondentiem bija arī pozitīvas lietas, ko pateikt par sadarbību ar laikrakstu. Daži no respondentiem bija intervēti un šīs intervijas vērtēja kā korektas un labi pasniegtas laikrakstā. Respondenti dalījās arī ar paziņu pozitīvo viedokli par “Staru” un tādā veidā apliecināja, ka viņi ir apmierināti ar laikraksta darbību un nevar sūdzēties par kādām negodīgām lietām.
4. Daži respondenti atzina, ka ne vienmēr rakstus un ziņas par Madonas novada pagastiem “Starā” publicē sabalansētā daudzumā. Respondenti to neatzīmēja kā kaut ko negatīvu, taču šādu problēmu ir pamanījuši diezgan bieži. Viņi to skaidroja kā informācijas trūkumu vai pārbagātību par kādu konkrētu pagastu. Visi respondenti atzina, ka būtu priecīgāki, ja par viņu konkrēto pagastu ziņas būtu vairāk.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация