Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:421545
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  Teorētiskā daļa   
1.1.  Informācijas apskats no interneta resursiem par uzņēmējdarbībam internetā   
2.  Praktiskā daļa   
2.1.  Intervija   
2.2.  Anketēšana   
3.  Secinājumi   
4.  Apzinātie interneta resursi   
Фрагмент работы

5 iespējas, kā bez maksas uzsākt savu biznesu internetā:
1. Facebook
Facebook lapas izveidošana savam produktam un uzņēmumam ir viens no labākajiem veidiem, kā uzsākt savu uzņēmējdarbību internetā. Viss, kas tev ir nepieciešams – jabūt aktīvam (reģistrētam) personīgajam Facebook profilam. Savas darbības sākumā var reklamēt savu biznesu arī privātaja profilā, taču labāk tomēr ir mēģināt pēc iespējas ātrāk savu privāto dzīvi “nodalīt” no savas biznesa dzīves. Vismaz sociālajos medijos. It sevišķi, ja plāno tirgot produktu, kurš nav paša rokām veidots (ražots).Pēc produkta/uzņēmuma lapas izveidošanas varēsi tajā izvietot informāciju gan par saviem produktiem/pakalpojumiem, gan uzņēmumu, jaunumiem, speciālajiem piedāvājumiem, konkursiem un citu saistītu informāciju. Varēsi veikt saraksti ar potenciālajiem pircējiem un sadarbības partneriem.Noteikti ir vērts izmantot arī Facebook grupas, kurās esai reģistrējies. Lielākais pluss – ja esi aktīvs grupas dalībnieks, tad būsi jau daļēji pazīstams ar saviem potenciālajiem pircējiem. Tikai centies būt pieklājīgs – nereklamē sevi pārāk uzkrītoši un bieži, kā arī, ievēro grupas noteikumus. Atceries, ka tavs galvenais uzdevums Facebook grupā, ir pievienot vērtību saturam nevis izmantot to kā tikai sevis vai sava produkta reklāmēšanas veidu.
2. Portāls “draugiem.lv”.
Ja plāno savu darbību veikt vairāk Latvijā nekā uz ārzemēm, tad draugiem.lv portāla piedāvātās iespējas arī var sniegt izaugsmi tvam biznesam. Līdzīgi kā Facebook, arī draugiem.lv var izveidot savu biznesa profilu – LAPA. Vienīgā būtiskā atšķirība no Facebook būs tajā, ka lai savai lapai iegūtu statusu “oficiāls”, tev būs jābūt reģistrētas uzņēmējdarbības veicējam.Papildus standarta informācijai un pakalpojumiem, tu varēsi sava biznesa virzībai izmantot arī domubiedru grupas, kurās esi reģistrējies. Vēl tev būs pieejams draugiem.lv rīks lielveikals – portālā esoša platforma savu preču reklamēšanai un tirdzniecībai, bez komisijas maksām – visa naudiņa paliek tev. lielveikalam var piekļūt un tajā savas preces izlikt tikai draugiem.lv lapas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация