Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:435958
 
Оценка:
Опубликованно: 17.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Definēt produktu    4
  Cena    6
  Vieta    7
  Produkta virzīšana tirgū    8
  Cilvēki    9
  Secinājumi    10
  Nobeigums    11
Фрагмент работы

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā un ieņem nozīmīgu vietu Eiropas šādu muzeju vidū. Muzejs tāds, kāds tas ir tagad, izveidots 80 gadu laikā, tam iegūta noteikta uzticīga auditorija. Taču auditorija noveco, tāpat kā noveco muzeja darbinieku kolektīvs.
Šis muzejs ir augstas kvalitātes kultūras produkts, kura galvenais mērķis ir kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana. Tas piedāvā apmeklētājam izstaigāt plašo muzeja teritoriju, kas veidots kā ciemats no senajām latviešu koka celtnēm, atpūsties pie dabas un apmeklēt dažādus ar latviešu tradicionālo kultūru saistītus pasākumus. Muzejs apmeklētājiem ir labi pieejams gan cenu, gan vietas ziņā, taču tā darbībā ir problēmas, kas saistītas ar jaunu darbinieku un jaunas auditorijas piesaisti.
Mārketinga instrumentu lietojumu Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā pētu no iekšas, jo darbojos tajā prakses laikā un esmu iecerējusi tajā realizēt kursa darbu 2008. gada maijā. Manuprāt, šim muzejam, kas ir daudzveidīgs piedāvājuma ziņā, būtu nepieciešams profesionālāk plānot menedžmentu, kas šobrīd tiek darīts diezgan pavirši. Šāda veida pētījums ir nepieciešams galveno problēmu apzināšanai un risinājuma ceļa meklēšanai, lai muzejs, līdz ar lielākas peļņas iegūšanu, savu attīstību varētu veiksmīgi turpināt.
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā, kurā ir iespēja apskatīt 16. - 20.gs. lauku sētas, kādas bijušas Latvijas teritorijā. Muzejā apskatāmas visu četru novadu sētas, baznīcas, dzirnavas. Apskatāmie objekti ir: Priedes krogs, Usmas baznīca, Kurzemes dūmistaba, Kurzemes zemnieka sēta, lībiešu sēta, tīklu būdas, kalve, darvas ceplis, ostas noliktava, Vidzemes zvejnieka sēta, Vidzemes kokamatnieka sēta, Jaunsaimnieka sēta, hernhūtiešu saiešanas nams, dzīvojamā rija – skola, audēju māja, Latgales dūmistaba, krucifiksi, Latgales podnieka sēta, ūdenssūkņi un citi objekti.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1124593
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация