Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:135282
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.08.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Matu krāsu vēsturiskā izcelsme    3
2.  Dabīga matu krāsošana    4
3.  Trīs vadošie matu krāsu uzņēmumi    6
3.1.  Schwarzkopf & Henkel    6
3.2.  Garnier    8
3.3.  L’Oréal Paris    9
4.  Četri galvenie mārketinga elementi – 4P    10
4.1.  Produkts    10
4.2.  Vieta    11
4.3.  Cena    11
4.4.  Virzība tirgū    11
5.  Veiktās aptaujas rezultāti    13
  Secinājumi    19
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    21
Фрагмент работы

Secinājumi
Jau izsenis cilvēki vēlējušies mainīt savu ārējo izskatu, dabas doto skaistumu, pārmaiņas panākot, ar dažāda veida sārmainiem maisījumiem, augu un citu vielu pulveriem, kas palīdzēja tik pie kārotās matu krāsas, uzlabotās ārienes. Parādoties pirmajām matu krāsošanas metodēm, tās kļuva populāras ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu vidū, turpretī šobrīd pārsvarā valda uzskats, ka matu krāsošana tiek uzskatīta par daiļā dzimuma iespēju sevi ārēji izskaistināt. Neskatoties uz mūsdienu attīstīto skaistumkopšanas industriju, vēl aizvien tiek izmantotas vēsturiski pirmās matu krāsu sastāvdaļas. Dabīgās matu krāsas ir pieejamas vairākos interneta veikalos un arī veikalos Latvijā. Cenu ziņā šī veida preces ir konkurētspējīgas ar ķīmiskā sastāva krāsām, savu labo īpašību dēļ dabīgo vielu matu krāsas kļuvušas par pieprasītu preci mūsdienu patērētāju tirgū.
Plašajā piedāvājumu klāstā ir sarežģīti izvēlēties sev piemērotāko matu krāsu. Tās atšķiras ne tikai ar ražotāja uzņēmumu, zīmolu un cenu, bet arī ar ķīmisko sastāvu, pielietošanas veidu un pieejamību. Ražotāji ir spiesti nepārtraukti pilnveidot jau esošo produkciju un papildināt ar jaunām preču līnijām, kas pēc iespējas vairāk pielāgotas mainīgajām patērētāju vēlmēm un vajadzībām. Latvijā visplašāk pieejamo matu krāsu zīmoli ir Schwarzkopf & Henkel, Garnier un L’Oréal Paris. Uzņēmumu preces iespējams iegādāties tirdzniecības centros, kosmētikas veikalos, skaistumkopšanas salonos, frizētavās un veikalos, kuros pieejama saimniecisko preču nodaļa. Schwarzkopf & Henkel ir spēcīgs konkurējošais uzņēmums Latvijas tirgū ar plašāko preču piedāvājumu klāstu. Uzņēmums ietilpst Henkel grupas sastāvā, kas ir viens no vadošajiem pasaules koncerniem, kas ražo dažāda veida skaistumkopšanas preces. Nosauktos zīmolus jeb uzņēmumus pārstāv vēl citi zīmoli, kas tiek izplatīti gan Latvijā, gan ārzemēs. Visi trīs uzņēmumi pamatā specializējas uz matu kopšanas līdzekļu ražošanu-matu krāsām, šampūniem, ieveidošanas līdzekļiem un citiem skaistumkopšanas produktiem, kas nodrošina uzņēmumu spēju gūt peļņu un piedāvāt patērētājiem pēc iespējas komplektētāku preču kopumu visa veida skaistumkopšanas procedūrām.
Pieejamības ziņā trīs vadošie zīmoli ir visspēcīgākie konkurenti, taču jāatzīmē, ka matu krāsas galvenokārt tiek izvēlētas pēc kvalitātes kritērija. Tādēļ salīdzinoši liels skaits matu krāsu patērētāju ir gatavi iegādāties preci specializētos profesionālās skaistumkopšanas preču veikalos, kas pieejamības ziņā ir vājāki. Salīdzinot produkciju cenu politiku novērots, ka izdevīgākās cenas ir pieejamas, iegādājoties matu krāsas interneta veikalos, taču viena no galvenajām metodēm, kuru izmanto matu krāsu izplatītāji, piemēram, …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация