Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:787708
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.02.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. Uzņēmuma apraksts un analīze

SIA “Rīgas Montāžnieks” - celtniecības montāžas firma, ir pārreģistrēta kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību 1994. gadā ar sabiedrības pamatkapitālu 2400 latu. Būvuzņēmums darbojas saskaņā ar uzņēmuma statūtiem. Firma tika nodibināta 1957.gadā un darba gaitā piedalījusies svarīgākajos pilsētas ražošanas un civilo objektu celtniecībā, kā: konstrukciju montāža, cauruļvadi, iekārtas TES-1 un TES-2; pilsētas attīrīšanas iekārtas рарīгfabrikām «Jugla», «Jaunciems» un ūdens uzpildes stacijai «Daugava», konstrukciju montāža: cauruļvadi, rūpnīcu iekārtas REZ, VEF, «Radiotehnika», RVZ un citi.
Uzņēmuma darbu veidi:
• Vispārējo celtniecības darbu veikšana un vadīšana. Pēdējā laikā būvuzņēmums nodarbojas kā apakšuzņēmējs, jo nepietiek resursu un jaudas, lai celtu lielus objektus. Būvuzņēmums specializējas būvkonstrukciju izgatavošanā un montāžā, lielākoties tēraudkonstrukciju montāžā. Vajadzīgās būvkonstrukcijas tiek izgatavotas metālkonstrukciju cehā.
• Ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu būvmontāžas darbu veikšana un vadīšana. SIA „Rīgas Montāžnieks” veic kā visu vēdināšanas sistēmas izgatavošanu un montāžu, tā arī atsevišķu detaļu izgatavošanu pēc rasējumiem: gaisa vadus un veidgabalus, kā arī dobumu veidotājus caurulēs, ko plaši izmanto ceļu un tiltu būvniecībā un rekonstrukcijā. Nodarbojas arī ar tirdzniecību.
• Autotransporta pakalpojumu sniegšana.
Būvuzņēmuma “Rīgas Montāžnieks” misija - celt kvalitatīvi, atbilstoši mūsdienu prasībām, ievērojot un izmantojot nozares jaunākos zinātniskos un tehniskos sasniegumus, lai klients varētu īstenot savas ieceres un optimāli sasniegt mērķus.
Būvuzņēmumu var klasificēt kā mazo uzņēmumu, jo tajā strādā 47 cilvēki un darbu apjomi ir nelieli salīdzinot ar tādiem celtniecības kompānijām kā ” PBLC”, „Re & Re”, kuru izpildīto darbu apjomi izmērāmi ar miljoniem latu.
Jebkuram būvuzņēmumam, ieskaitot būvuzņēmumu „Rīgas Montāžnieks”, vēl 3 – 4 gadi ir lielas iespējas gan attīstībai, gan peļņas palielināšanai. Tāpēc, ka būvniecības tirgū pieprasījums pārsniedz piedāvājumu, līdz ar to būvuzņēmums var diktēt savus noteikumus, varbūt apakšuzņēmējiem nebūs milzīgas peļņas, tomēr tagad ir īstais laiks piesaistīt jaunus klientus un paplašināt savu darbību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация