Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:984394
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Esošā tirgus situācijas analīze    4
2.2  Tirgus vispārējā analīze    4
2.2.  Analīze par uzņēmuma pašreizējo stāvokli tirgū    5
3.  Uzņēmuma mērķi    6
4.  Iespējamas problēmas un to risinājumi    7
5.  Mārketinga stratēģija    8
5.1.  Mārketinga tirgus analīze    8
5.2.  Mārketinga komplekss    9
5.3.  Produktu izplatīšanas metodes    10
5.4  Izvēlēto produkta izplatīšanas metožu izmantošana    11
6.  Rīcības programma    15
7.  Laika plānošana    16
8.  Izmaksas    17
Фрагмент работы

Uzņēmums „Vīcepi” nodarbojas ar mēbeļu, durvju, logu un koka kāpņu ražošanu pēc pasūtījuma. Uzņēmumam šobrīd ir problēmas ar produkcijas virzīšanu tirgū, tomēr uzņēmumam ir attīstītas ražošanas telpas un ir iegādāti jauni ražošanas darbagaldi. Tādēļ, ņemot vērā to, ka šobrīd tirgū ekskluzīvu kokizstrādājumu jomā ir maza konkurence, tad uzņēmums ir nolēmis mainīt savu ražošanas stratēģiju un apgūt ekskluzīvu kokizstrādājumu ražošanu. Uzņēmumam vajadzētu atrast, kādu meistaru, kas varētu uzņēmuma darbiniekus apmācīt.
Uzņēmuma mērķis ir izstrādāt mārketinga stratēģiju, lai produkts veiksmīgi tiktu virzīta tirgū. Un pēc tā uzņēmums varētu gūt peļņu lai segtu savas kredītsaistības un turpinātu attīstītu ražošanu. Par cik uzņēmums mainīs ražošanas stratēģiju, tātad, kaut nedaudz, mainīsies arī klientu segments. Klienti būs cilvēki ar augstiem ienākumiem, tādi, kas ceļ vai iekārto savus mājokļus. Cena produktiem tiks noteikta pēc tā, kāda koksne tiks izmantota ražošanā un cik daudz darba nāksies izstrādājumā ielikt.
Uzņēmuma pluss ir tāds, ka ar katru klientu strādā individuāli un katrs modelis tiek izstrādāts katram pasūtītājam. Tieši tādēļ uzņēmumam ir jāalgo dizaineris, kas veidotu izstrādājumu rasējumus. Dizainera uzdevums būs veidot produkcijas katalogus, kur klienti varēs iepazīties ar rasētiem produkcijas paraugiem gan ar jau gataviem un uzstādītiem izstrādājumiem.
Par cik uzņēmums nodarbojas ar kokapstrādi, tad ir jāizvēlas tādas produkta izplatīšanas metodes, kas atbilstu tieši šā produkta virzīšanai tirgū. Uzņēmums galvenokārt savu produkciju reklamēs dažādos gadatirgos, šeit tiks strādāts ar klientiem, piedāvāti dažādi produkti. Uzņēmumam ir svarīgi izveidot savu zīmolu, lai uzņēmums kļūtu atpazīstams, šo uzdevumu varētu veikt bērni, iesaistoties konkursā. Zīmols labi virzītu produkciju tirgū. Lielu gatavošanos uzņēmumam prasīs iesaistīšanās izstādē „Māja – 2006”. Katru mēnesi uzņēmums savu reklāmu ievietos kādā žurnālā, kas ir saistīts ar interjeru vai būvniecību, reklāmu izstrādās profesionāli reklāmas speciālisti. Uzņēmumam tiks izstrādāta mājas lapa, kurā tiks ievietots elektroniskais produkcijas katalogs. Delfi mājas lapā tiks ievietots banneris, kas savienos to ar uzņēmuma mājas lapu. Uz svētkiem uzņēmums saviem klientiem piedāvās akciju, kad klientiem izstrādājumi tiks piegādāti un uzstādīti par brīvu. Uzņēmuma ilgtermiņa uzdevums ir attīstīt uzņēmuma tēlu un veidot tā reputāciju. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация