Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:458768
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
  Uzdevumi   
  Hipotēzes   
  Pētījums   
  Ieteikumi   
  Nobeigums   
  Izmantotā literatūra   
Фрагмент работы

„Es zinu noslēpumu, kā caurmēra amerikānim likt noticēt visam, ko es vēlos. Ļaujiet man tikai kontrolēt televīziju.(..) Parādiet kaut ko televīzijā, un tas kļūst par realitāti. Ja pasaule ārpus televīzijas ir pretrunā ar TV tēliem, cilvēki sāk mēģināt šo pasauli pārveidot tā, lai tā tiem līdzinātos.”
Hels Bekers, 1981.gads

Cilvēks ietekmējas no daudzām lietām, bet visbiežāk no kaut kā redzēta vai dzirdēta un, it sevišķi, ja tas ir emocionāls. Mūsu interesējošā ietekmes sfēra, jeb avots būs masu mediji – radio, televīzija un internets. „Ietekme uz sabiedrību” šo tēmu izvēlējāmies, jo mūsuprāt pastāv ietekme uz cilvēku un pats sliktākais ir tas, ka tā pieaug un cilvēks vairs nespēj patstāvīgi domāt, bet balsta savu darbību uz jau redzētā vai dzirdētā. Un šo ietekmēšanu sāka jau II Pasaules kara laikā, lai psiholoģiski mainītu karavīru domas un izveidotu zombiju armiju. Mūsdienās ir arī TV regulēšana, jeb Karteļa princips- vēstījums jāpasniedz izklaides forma.
Ietekme no Televīzijas ir pati izplatītākā, jo TV ir pieejams katram. Nejauša reklāma vai kāds izteiciens bieži nosēžas zemapziņā, tas ir normāli, jo reklāmas uz to tiek balstītas, bet pastāv arī tīšā ietekme. Tā ir tad, kad kāds sēž pie TV un ļoti uzmanīgi uztver kustības, izteicienus, jeb vienkārši kopē TV redzēto. Šī metode ir ļoti izplatīta jauniešu un pat bērnu vidu. Jauniešiem līdz ar to zūd iztēles un radošās spējas, viss ko viņš dara, balstās uz kopiju. Pateicoties tam zūd pašam sava domāšana un personība. Lai par to pārliecinātos mēs veicām anketēšanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация