Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:227552
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ūdens ir sastopams jebkurā mūsu planētas vietā dažādos veidos un tas ir uzskatāms par visas dzīvības pamatu. Cilvēks vienmēr centies atrast veidus, kā racionāli izmantot ūdeni ikdienā un tehnoloģiskajā darbībā. Ir atklāti avoti, kuros var iegūt ūdeņus, kuriem ir augstvērtīga nozīme. Pie tiem pieskaitāmi minerālūdeņi – ūdeņi, kuros ir izšķīduši dažādi joni. Taču reti tie iztek virszemē, tāpēc tiek iegūti, galvenokārt, urbumos. Ūdeņu iegūšana nosaka to vērtību, jo tikai vērtīgam ūdenim tiek veikti urbumi – cilvēks jau izsenais ir zinājis tā vērtību, jo, ne velti mūsdienās karo naftas dēļ, kad tā izsīks, tad pastāv uzskats, ka karos par saldūdeņiem, un visvērtīgākie no tiem ir minerālūdeņi.
Cilvēks ir atklājis, ka tas var sniegt tiklab pārtikas funkciju, kā ārstniecisku. Tas ir uzņēmis tik daudz vērtīgo vielu, ko mums dāvājusi pati daba, tāpēc ir uzskatāms par vistīrāko, jo tie daudzie litosfēras slāņi, caur kuriem tas iztek, darbojas kā savdabīgs filtrs.
Šajā darbā vēlos visus interesentus informēt par minerālūdeņu būtību, sastopamību, īpašībām un nozīmi mūsu dzīvē, kā arī apskatīt populārākās to analīzes metodes.
Referāts ir paredzēts visiem, kas vēlas apgūt ķīmijas kursu padziļināti, kā arī tiem, kas īpaši interesējas par referātā apskatīto tēmu.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1158998
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация