Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:713086
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.07.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

"Montesori palīdz nostiprināt cilvēka viduspunktu, viņa akcentē koncentrēšanos un līdzsvaru, interesi un pašiniciatīvu. Bērns tiek vadīts no iekšienes, tādēļ viņam no iekšienes ir jāmācās arī atšķirt, iegumēt savu ceļu, saklausīt lietu aicinājumu, lai neļautu sevi pakļaut no ārienes. Tam jāmācās tikt galā arī ar ļaunuma izraisītajām pretrunām viņa dzīvē, atrast savai dzīvei mērauklu. Vācu valodā vārds "mērs" agrāk nozīmēja arī prasmi dzīvot." (3, 19. – 20. lpp.)
Uzskatu, ka Montesori pedagoģija ir patiesi ļoti cilvēcīga un īsta, nav vienaldzīga tās pašos pamatos, tā domā par to, kā labāk palīdzēt bērnam attīstīties, kā izaugt par labāko, kas ir mūsu spēkos, kā būt tam cilvēkam, kāda ir mūsu sūtība tapt. Mācoties par Montesori pedagoģiju, pārņēma izjūta, ka tas ir kas gaišs, tīrs un uz brīvību orientēts. Šķiet, ka Montesori pedagoģijas pasaule ir brīva no ļaunuma, cilvēki tajā ir pašdisciplinēti, individuāli, apzinās savas jūtas līdz pašiem dziļumiem. Manuprāt, Montesori pedagoģijas pamatprincipi un galvenās idejas ikvienam cilvēkam, kas audzis šādā vidē, var palīdzēt atrast sevi, kā arī apzināties savu sūtību, zināt un piepildīt dzīves mērķus, būt veiksmīgam, harmoniskam un brīvam no ārpasaules negatīvās ietekmes un ļaunuma.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация