Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:770263
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
  Grafiskā dizainera karjera   
  Pētījums – Datora grafiķa dators, iespējas un risinājumi   
  Nobeigums un secinājumi   
Фрагмент работы

Nobeigums un secinājumi
Šī darba pētījuma rezultātā, secināju, ka pastāv divu veidu grafiskie dizaineri.
Vieni ir pašnodarbināti, līdz ar to, tiem ir lielāka izvēles brīvība, paši var sev regulēt darba laiku, nopelna atbilstoši padarītajam, bet pašiem jādomā par savu resursu sadalījumu, jāiegādājas un jāapkopj sava datorsistēma.
Otra veida dizaineri strādā uzņēmuma labā, saņem fiksētu darba algu, bet uzņēmums tam nodrošina tam nepieciešamo darba vidi. Abos gadījumos dizaineri var strādāt ar starpniek servisu palīdzību, jeb The Cloud, kā arī izvēlēties strādāt ar datorsistēmu. Secinājumu rezultātā, The Cloud ir vairāk piemērots uzņēmumiem, jo tā izmaksas ir visai grandiozas, ja tas jāapmaksā vienam cilvēkam. Mākoņa gadījumā, uzņēmums īrē resursus no pakalpojumu devēja un tiem pašiem nav jāraizējas, kur dabūt programmatūru un jaudīgus datorus. Tā vietā, uzņēmums nodrošina savus darbiniekus ar parastām darba stacijām un stabilu interneta savienojumu, lai varētu attālināti piekļūt servisiem.
Ja grafiskie dizaineri izvēlas izmantot datorsistēmu, tad pašnodarbināta dizainera gadījumā, viņam pašam ir jāzina, kāds dators tam būs nepieciešams. Savukārt uzņēmumā strādājošs dizaineris var īsti pat neiedziļināties savā sistēmā, to viņam nodrošinās uzņēmums. Protams, paša interesēs tomēr būtu zināt, jo tad vajadzības gadījumā, varētu pieprasīt konkrētas izmaiņas.
Analīzes rezultātā, tika secināts, ka optimāls jaudīgs dators priekš grafiskā dizainera maksās vidēji ap 1,500 Latiem. Šajā komplektācijā ietilpst jaudīgs sistēmbloks, 2x 23 collu LCD monitori, skandas un viss-vienā printeris, skeneris un kopētājs, un programmatūra (operētājsistēma, ofiss, Photoshop), profesionāla klaviatūra un pele, kā arī tīkla kamera un austiņas ar mikrofonu.
Pētījuma rezultātā, tika secināts, ka ieteicams šādu datoru iegādāties ar kvalificēta speciālista palīdzību, lai pārliecinātos, vai izvēlētās komponentes ir savstarpēji savienojamas. Ja grafiķa zināšanas ir pietiekamas, tad šādu sistēmu tas var salikt kopā pats. Ja tomēr nav vēlēšanās izmantot speciālista padomu un salikt datoru no atsevišķām detaļām, ir iespēja iegādāties jau veselu datora komplektu, bet ir nepieciešams piemeklēt maksimāli atbilstošs programmatūras n pielietojumu prasībām. Mūsdienu situācijā, varētu pietikt ar vienu no labākajiem datoriem, kas salonā meklējams pie spēļu sadaļas. Vairums spēļu mūsdienās prasa jaudīgas datora sistēmas, tātad tās varētu derēt arī datora grafiķim un palīdzēt veidot viņa turpmāko karjeru.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация