Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:888541
 
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  Ietekmējošie faktori:   
1.1  Ekonomiskie faktori   
1.2  ociālie faktori   
1.3  Kultūras faktori   
1.4  Personiskie faktori   
1.5  Psiholoģiskie faktori   
2.  Mūsdientirgus pētījums:   
2.1  Reklāma   
2.2  Aptaiju raksturojums   
3.  Pircēju lēmuma pieņemšana par produktu pirkšanu   
  Secinājumi un priekšlikumi   
  Izmantotās literatūras saraksts   
Фрагмент работы

Lai uzzinātu kas ietekmē pircēju rīcību vajag uzzināt daudz faktorus kuri ietekmē pircēja rīcību un atbildiet uz daudziem jautājumiem.
Agrāk pārdevēji cenšas saprast savus pircējus,uzzināt viņas gaumes,bet tagad tā nevar,jo ir diezgan liels tirgu un uzņēmumu skaits.Vāditāji tagad griežas pie pircēju pētīšanas.
Katrs uzņēmejs uzdod sev daudz jautājumus,jo mūsdienās preču sortiments ir tik plašs un konkurentu ir tik daudz,ka vajag ļoti pacīnīties,lai pardotu savu preci. Vajag uzzināt kas ietekmē pircēja rīcību,kāpēc viņš no daudzām prečem izvēlas tieši šo preci.Vai tas ir nejaušība?Vai ir kādi faktori kuri ietekmē pircēju rīcību tirgū? Arī jauzzinā kā pircējs pieņem lēmumu par preces pirkšanu, kas viņu ietekmē,kā viņš attiecas pret jauniem produktiem.

Šī darba mērķis ir izpētīt visus faktorus,uzzināt kādi ir pircēji,kā katrs pircējs vēdā sevi pērkot tādu vai tādu preci,kādi ir galvēnie iemēsli.Jo katrs cilvēks ir indivīds un skātās uz dzīvi ar savu uzskātu,un par katru preci domā no savā viedokļa.Jauzzinā kādas ir sociālas kārtas ,kā vēdā sevi pircēji dažādās professijas,vai pircēja rīcība ir atkarīga no tā: kā viņš dzīvo,kādai reļīģijai pieder,kā uztvēr to vai to preci,kā ģimene var ietekmēt cilvēku,vai vecums var ietekmēt pircējus ,vai no rakstūra ir atkarīgs kādas preces pērk pircējs. Vajag uzzināt kas ietekmē pircējus ,kad viņi apmeklē kādu noteiktu kafejnīcu.Kāpēc šīs cilvēks apmeklē tieši šo kafejnīcu?Vai viņam patīk iekšējais izskats,vai edienu kārte.Autors grib aiziet kāda kafejnīca un uzzināt vai tur bija nesen kādas klientu aptaujas un kādi bija rezultāti.
Paskatīt kā reklāma ietekmē pircēja rīcību.Vai kādas akcijas,kuri notiek katrā veikalā ietekmē pircēja rīcību?Arī uzrakstīt no autora pieredzēs kā degustācijas ietekmē pircēja rīcību,kad ir kādas akcijas,vai kad tirgū parādas kāds jauns produkts.Un beigu beigās uzzināt kā pircējs pieņēm lēmumu par produktu pirkšanu:kur viņš ņem informāciju,kāda ir informācija.Kā tigzinības speciālisti var vadīt pircējus no viena posma uz otru,lai pircējs pieņēmtu lēmumu par pirkšanu.Un arī uzzināt kādi ir picēji un kā viņi attiecās pret to ka tirgū parādas jaunie produkti,un ar kādu atrumu viņi uzzina par jaunu preci un nolemj to nopirkt.

Darbā ir izmantotās lekciju materiāli,speciālā literatūra par pircēju rīcību patēriņā tirgū,aptauju anketas.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация