Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:757678
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2005. gada pirmajos deviņos mēnešos gada inflācija saglabājās salīdzinoši augsta. Patēriņa cenu līmenis vidēji bija par 6,5% augstāks nekā 2004.gadā pieaugot par 5,9% no gada sākuma.
Sagaidāms, ka 2005.gada beigās vidējā inflācija sasniegs 6,8%, un turpmākajos gados pakāpeniski samazināsies līdz 3,5% 2008.gadā. Samazinājumu noteiks vairāki faktori – lēnāks naftas cenu pieaugums turpmākajos gados, pārtikas cenu pietuvošanās pārējo reģiona valstu līmenim.
Cenu līmenis Latvijā joprojām ir 1,5-2 reizes zemāks nekā Rietumeiropā un tādēļ ierobežot inflāciju Latvijā arī ilgtermiņā būs svarīgs valsts politikas jautājums.
Inflāciju Latvijā patlaban iespējams izskaidrot ar strauju kopējā pieprasījuma kāpumu, vienlaikus kopējam piedāvājumam neattīstoties pietiekami strauji un nespējot pilnībā apmierināt augošo pieprasījumu.
Pieprasījuma straujo izaugsmi ietekmē pieaugošā kredītresursu pieejamība, valdības izdevumu pieaugums, kā arī iedzīvotāju ienākumu pieaugums savienojumā ar optimistiskiem pieņēmumiem par nākotnes ienākumiem.

Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju par labāko naudas ietaupījumu uzglabāšanas veidu uzskata nekustamā īpašuma iegādi, bet vairāk nekā ceturtdaļa iedzīvotāju par labāko atzīst noguldījumu kādā no Latvijas bankām, tā liecina veiktās aptaujas.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1136546
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация