Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:958302
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.07.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kas ir „NLO”?

1973.gads,18.oktobris.Jau gandrīz pusnakts.Helikopters,kuru vada Larijs Koins,veic vienkāršu lidojumu Ogajo štata Mensfildas pilsētas tuvumā.Līdz ar Lariju helikopterā ir arī viņa ekipāžas locekļi. Pēkšņi visus locekļus apžilbina sarkanā gaisma.Satrauktais pilots mēģina saprast kas notiek ,un pēc brīža ierauga helikoptera tuvumā sarkanu lidojošo objektu.Pilots mēģina izvairīties no gaismas,tomēr viņam nekas nesanāk,helikopters vairs nav vadāms.Nezināmais objekts vēl aiz vien lido helikoptera tuvumā.Pēc brīža visus ekipāžas locekļus apžilbina zaļā krāsa. Pēkšņi nezināmāis objekts aizlido prom. Pēc dažām sekundēm helikopters atkal ir vadāms.
Šādi notikumi notiek bieži.Jau pus gadsimtu vis dažādākie cilvēki stāsta par tikšanos ar „NLO”.Acu liecinieku pulkā ir tādi cilvēki,kuri nemaz netic savādām lietām,piem.,lidotāji,jūras braucēji.Visbiežāk aculiecinieki stāsta par spīdīgiem lidojošiem diskiem.NLO uzrodas ļoti pēkšņi, dažreiz sastingast debesīs,un tad ar gaismas ātrumu lido prom. Avīzes saņem daudz tādu fotogrāfiju, kurās skaidri redzams NLO.Dažas no tām publicē.
Skaidrojums visiem šiem aparātiem radās ātri:tie bija kosmosa kuģi.Izrādījās,ka mūsu planētā laiku pa laikam viesojas tālu planētu iemītnieki. Viņu tehnika ir labāka par mūsu.Viņu civilizācija ir daudz attīstītāka nekā musējā.Tāpēc arī viņu apārāti ir tik apbrīnojami,viņi uzrodas tik pēkšņi un pazūt tik momentāli.Kosmosa viesi tikai novēro un pēta mūs,bet kontaktēties ar mums negrib.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация