Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:619167
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nokia 3200 ir jauns produkts - pirmais Nokia tālrunis, kuram tiek piedāvāti izgriežamie maināmie vāciņi. Pārdošanas komplektos tiks iekļauti trīs krāsaini vāciņi ar atbilstošiem tālrunī saglabātiem displeja fona attēliem un polifoniskajiem zvanu toņiem, kā arī 10 balti vāciņi, piemēroti tālruņa klaviatūras dizainam. Tālruņa lietotājs varēs atrast vāciņu attēlus internetā vai izveidot tos pats uz datora un izdrukāt uz papīra. Tāpat lietotājs varēs krāsot, apgleznot un apzīmēt baltos vāciņus, lai izveidotu individuālu tālruņa dizainu. Vāciņu sagataves, kurām būs pievienotas atbilstošu displeja fonu attēlu un zvanu toņu pasūtīšanas instrukcijas, kā arī īpašs grieznis vāciņu izgatavošanai būs pieejami mobilo tālruņu tirgotāju veikalos. Forum Nokia (www.Forum.Nokia.com), kas ir globālā Nokia satura veidotāju atbalsta programma piedāvā visiem interesentiem Nokia 3200 tehniskās specifikācijas un palīdzību programmēšanas rīku iegūšanā.
Ar iebūvētu kameru, lielu krāsu displeju un Multivides ziņojumu pakalpojuma (MMS) atbalstu Nokia 3200 piedāvā ne tikai izklaides un attēlveidošanas iespējas plašam klientu lokam, bet arī jaunas mobilo tālruņu personifikācijas iespējas ar “Dari to pats” izgriežamajiem maināmajiem vāciņiem. Caurspīdīgie priekšējais un aizmugurējais Nokia 3200 paneļi kalpo kā līdzeklis tālruņa dizaina maiņai, tam var noderēt arī attēli, kas uzņemti ar tālrunī iebūvēto kameru. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −0,48 €
Комплект работ Nr. 1221414
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация