Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:740975
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.03.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jau no seniem laikiem ir izveidojušies vairāki faktori kuri veicina narkotisku vielu aprites attistību. Protams, tas ir liels ļaunums, ko tikai varētu izgudrot cilvēce. It kā parādas jautājums, priekš kam mums tās ir vajadzīgs, jo mēs paši sevi pakāpeniski iznicīnam ar savām rokām; un kas ir visinteresantākais- neviens mums nespiež to darīt. Sakumā it meklējam jaunus paņiemienus un lidzekļus, kā palidzēt cilvēkam grutās situācijās, kad viņš pilnīgā izmisumā, vientuļš, nerunīgs, un atrodam narkotiskās vielas. Un visi uzreiz palika priecīgi, smaidoši, apmierinātiar savu dzīvi; bet pagāja diena, menesis, gads cilvēks pakāpeniski sāka lietot šis vielās vairāk un vairāk, kamēr nepieroda atrasies tādā stavoklī, bet atteikties jau ir par vēlu. Kad lieto narkotikās atturēties no tam gandriz jau nav iespējams, tas iznicina mums kā ptstavīgu personību, cilvēkos zūd iespēja patstavīgi pieņemt lemumu. Viņam vairāk nav tādas īpašības kā izvēle: izvēle būt priec;igam vai skumjam, strādāt kur velies, nodarboties ar sportu, pastaigāties pa parku, un kas ir vissvarigākais- mīlēt. Tagad atkarība no narkotiskam vielām lika kas jādara, kur kas jāpaņiem; bet tas bieži ir ļoti tuvu noziedzīgām nodarijumām. Narkotiku dēļ cilvēki zog, nogalina citus nevainīgos, lai dabutu naudu; bet citi pārdot tos, ražo, izgatāvo; tāpēc ir tik daudz noziedzīgu nodarijumu, kuri ir saistīti a narkotiskām vielām.
Narkomānija- ir ļoti bistams ļaunums, kurš saistīts ar noziedzīgiem nodarījumiem, tā ir vissmagāka slimība mūsējā pasaulē. Pirmkāt, narkomānija veicina citās ļoti smagās slimībās, kuras ir saistītas ar psihiskām slimībām, AIDS, uct. Piemēram ASV jau 70.-80. gados 180 tukst cilvēku slimoja ar neizarstējamām slim;ibām heroina lietošanas dēļ, bet 12 mln cilvēku marihuanas lietošanas dēļ. Vispār pasaules statistīka liecina, ka narkmānija šodien ir starptautīska problēma. Pēc Vispasaules veselības aizsardzības organizacijas vertējuma narkomānu kopskaits pasaulē pārsniedz 60 miljonus. Tas ir ļoti bedīgs stavoklis, it īpaši tāpēc ka piaug narkomānu- nepilngadīgo un jaunie;su skaits; kā secinājums arvien izplatīkāka kļust kontrobanda narkotiskajām vielam un tirdzniecība ar tām. Skatoties uz šiem šausmīgiem skaitļiem, dažreiz doma, kāpēc vispār ir tādi cilvēki, kuri nelieto narkotiskās vielās. Tāpēc jācinas pret šo ļaunumu, jācinas ar visam iespējamiem likumiskiem lidzekļiem un paņēmieniem. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1127103
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация