Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:428520
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Biogrāfija    3
  Apbalvojumi un pagodinājumi    5
  Secinājumi    6
  Izmantotā literatūra    7
Фрагмент работы

Apbalvojumi un pagodinājumi
1967. gadā Raimonds Pauls kļūst par nopelniem bagāto skatuves mākslinieku Latvijā. Viņu apbalvo kā mākslas darbinieku par izciliem sasniegumiem mākslā, teātrī, kino, koncertprogrammās, kā arī par nopelniem mākslinieku sagatavošanā un apmācīšanā. 1985. gadā saņem visaugstākās pakāpes titulu republikā – PSRS Tautas skatuves mākslinieks. Viņam to piešķīra par izciliem Padomju Savienības mākslas darbiem, kuri bija guvuši plašu atzinību un par ieguldījumu teātra, mūzika, kino attīstībā. Par dzejas izrādi “Visi koki dieva doti”, koncertu “Svinga laiks” un kompaktdisku “Ziemassvētkos” Pauls saņem Lielo mūzikas balvu 1994.gadā. 1995. gada 12. aprīlī Maestro Raimonds Pauls saņem 3. šķiras Triju zvaigžņu ordeni(sk. 2.attēlu) par nopelniem Latvijas valsts labā. Raimonds Pauls 2008.gadā saņem Atzinības krustu(sk. 3.attēlu) par izcilu Tēvijas mīlestību un par sevišķiem nopelniem valsts, sabiedriskajā, kultūras, zinātnes, sporta un izglītības darbā.

Secinājumi
Par šo cilvēku izvēlējos rakstīt, jo vēlējos uzzināt kaut ko vairāk par slaveno mākslinieku Raimondu Paulu. Rakstot šo darbu uzzināju daudz ko jaunu un nemaz nezinātu. Viņš ir ļoti daudz izdarījis Latvijas labā. Viņš ir slavens komponists un pianists. Darba mērķis bija uzzināt kā viņš ir sācis savu karjeru un kā viņš ir sasniedzis šādus rezultātus. Vēlējos uzzināt kādi bija Raimonda Paula visgrūtākie dzīves brīži un kuri bija visskaistākie mirkļi viņa dzīvē. Darba beigās secināju, ka Raimonds Ojārs Pauls ir viens no nozīmīgākajām personībām Latvijā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация