Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:561933
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 33 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Lai uzsāktu uzņēmējdarbību būs nepieciešami naudas līdzekļi - pansijas ēkas celtniecībai no guļbaļķiem un pansijas telpu labiekārtošanai, lai tās būtu pievilcīgas lietošanai.
Kapitāls ir uzņēmuma saimnieciskajā darbībā nepieciešamie līdzekļi, kuri būs atspoguļoti bilances pasīvā. Jebkura uzņēmuma sekmīgai darbībai ir nepieciešams noteikts kapitāla lielums- nauda, kura vajadzīga uzņēmuma pamatlīdzekļu un apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, lai varētu sniegt pakalpojumus.
Nepieciešamā summa sastādīs 70 000 Ls no pašu līdzekļiem. Šajā summā ir ierēķinātas ēkas celtniecības izmaksas - celtniecībai nepieciešamie materiāli, nepieciešamās izmaksas celtniecības darbaspēkam; iekšējā interjera izmaksas - iebūvējamās mēbeles, apdares materiāli, virtuves iekārta, vannasistabu, pirts un tualešu aprīkojums.
Individuālajā komersanta uzņēmumā kapitālu iegulda viena persona- īpašnieks. Dibinot uzņēmumu, tiks ieguldīts sākotnējais kapitāls reālu vērtību veidā- zeme un pansijas ēka. Sākotnējā kapitāla lielums vēlāk varēs tikt mainīts uz papildu ieguldījumu pamata vai izņemot kapitālu no uzņēmuma. Tāpat var mainīties uzņēmuma darbības rezultāti gada laikā peļņas vai zaudējumu veidā.
Viena uzņēmēja kapitāla lielums lielākoties ir ierobežots. Tā kā uzņēmuma īpašnieks ir pilnā mērā atbildīgs par uzņēmuma finansiālajām saistībām, tad novērtējot šāda uzņēmuma kredītspēju, jāņem vērā gan uzņēmuma ekonomiskais stāvoklis, gan īpašnieka personiskais īpašuma stāvoklis. …

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1176362
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация