Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:342016
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.06.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    2
2.  Pilsētas tūrisma attīstības iespējas Rīgā    4
3.  Secinājumi    10
4.  Literatūras saraksts    11
Фрагмент работы

Jebkura pilsēta ir vēsturiski attīstījusies kā aizsardzības, pārvaldes, amatniecības, transporta, tirdzniecības vai izglītības centrs. Industriālajā periodā pilsētās nozīmīgākā bija rūpnieciskās ražošanas funkcija , bet mūsdienās pieaug dažādu pilsētās sniegto pakalpojumu nozīme. Ikvienā pilsētā tās galvenās funkcijas ir laika gaitā mainījušās, vienlaikus mainot arī pilsētas izskatu un iekārtojumu ,ietekmējot pilsētas sociālo struktūru. Mainoties pilsētu funkcijām ,daudzās Eiropas rūpnieciskās pilsētas mūsu gadsimta septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados saskārās ar ļoti nopietnām problēmām, kuras sauca par “pilsētu krīzi” vai “pilsētu panīkumu “. Krīzes izpausmes ir pieaugošs bezdarbs rūpnīcu strādnieku vidū, neizmantotas rūpnīcu ēkas ,vides piesārņojums u.c. Lai kompleksi risinātu pilsētu ekonomiskās, ekoloģiskās un strukturālās problēmas, tajās lielāku nozīmi pievērsa pilsētu plānošanai , attīstībai un vadībai. Jaunajos pilsētu attīstības plānos nozīmīgāku vietu ieņēma tādas pēcindustriālas pilsētas funkcijas kā, piemēram, tūrisms un rekreācija. Liela daļa pilsētu plānotāju un politiķu mūsdienās tūrismu uztver kā galveno industriālo pilsētu reģenerācijas elementu.
XX gadsimta astoņdesmitajos gados tūrisma literatūrā parādās jēdziens “pilsētas tūrisms”. Atbilstīgi pilsētas tūrisma būtībai un uzdevumiem pilsētas tūrismu var definēt kā apzināti ,plānveidīgi attīstītu ,vadītu un kontrolētu pilsētas funkciju, kas balstīta uz pilsētvidi speciāli izveidotiem tūrisma objektiem, atrakcijām un pakalpojumiem.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1176362
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация