Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:857317
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visi uzņemumu vadītāji domā par to, lai viņiem būtu vislabākie darbinieki-patstāvīgi, kompetenti, ar augstas atbildības sajūtu un daudzam citām lietderīgām īpašībām. Lai tādus darbiniekus dabūtu ir jāveic ļoti liels darbs.
Nav noteikto likumu vai priekšnosacījumu kādam ir jābūt ideālam darbiniekam, ja katram vadītājam ir savi priekšstati un prasības attiecībā uz labu darbinieku.
Šodienas apstākļos darbiniekiem vajadzētu apzināties, ka viņi ir svarīgs faktors visā ražošanas procesā. Vadībai ir jānodrošina darbinieku tālaka izglītošana un pilnveidošana. Jā būs ši savstarpējā sapratne starp darbinieku un darba devēju, tad tas noteikti sekmēs uzņēmuma attīstību.


Personāla plānošana

Darbinieku plānošana ir viens no uzņemšanas dienesta menedžera visproblemātiskākiem uzdevumiem. Darbinieku plānošana ieteikmē algas izmaksas, darba produktivitāti un darbinieka morāli. Plānošanas elastīgums un darbinieku pienācīgas apmācības vairākiem darbiem ir tiešs rezultāts. Uzņēmuma vadītājam ir jābūt ieinteresētam arī savu esošo darbinieku izaugsmē un attistībā, jo savu darbinieku izglītošana ir lētēka nekā jaunu darbinieku meklēšana.
Personāla plānošanas mērķis ir noteikt kāds būs darbaspēka piedāvājums un pieprasījums. Personāla plānošana ir sistemātiska pieeja cilvēku iesaistei, izmantošanai un nodrošināšanai organizācijā. Personāla plānošana ir saistīta ar to, lai īstajā laikā un īstajā vietā stbilstoši organizācijas mērķiem garantētu tās vajadzības pēc darbiniekiem īsā, vidējā un ilgā laika periodā.…

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1157556
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация