Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:620104
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēc režģa izveidošanas izveidoju krasu paleti. Paletē iekļāvu tumši zilu,zaļu, pelēku, vidēji zilu un gaiši zilu, oranžu un dzeltenbrūnu. Paletes izveidē saskāros ar problēmu vai ievietot tumšāki zilo toni, jo, manuprāt, plakātā tā liekas neiederīga un jauc kopējo harmoniju. ( Plakātā tā redzama uz Jāņa Ozoliņa krekla). Tomēr toni ievietoju paletē, jo tā ir viena no izteiksmīgākajām krāsām plakātā.
Plakātā ir izteikts kontrasts, jo krāsas izvietotas tā, ka tumšajam vienmēr blakus ir gaišs krāsu laukums, kā arī ir izteikti tumšas un izteikti gaišas krāsas. Kontrastu veido, gan mazi (melni putni uz gaiša fona), gan lieli (Jāņa Ozoliņa attēls un plakāta fons) krāsu laukumi. Kontrastu veido arī silts/vēss, jo dzeltenbrūnais vienmēr novietots blakus vēsi gaiši zilajam.
Visvairāk attēlā izceļas oranžā krāsa, jo tā ir piesātināta un izceļas gan uz tumša, gan uz gaiša fona. Apakšējā labajā stūrī īpaši izceļas oranžais taisnstūris, jo tas ir liels oranžā laukums, varētu būt, ka autors to darījis ar nodomu, lai cilvēki apmeklētu ziemelblazma.lv mājaslapu, tā dā veidā, motivējot viņus vairāk painteresēties par pasākumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация