Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:964322
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi.
Šo darbu man pašai ļoti patika veidot un bija ļoti interesanti izzināt šīs ietekmīgās personas dzīves gaitas, uzskatus un panākumus.
Es uzskatu ka no Platona filozofijas un darbiem vēl šodien daudzi cilvēki var iegūt ļoti daudz vērtīgas zināšanas. Ļoti daudzos Platona uzskatos es viņam piekrītu.. piemēram izskatos par politiku un ideālu valsti, ka visiem ir jābūt vienotiem, gan tiem, kas vada valsti, gan tie kas pakļaujas. Ir jāatrod vienota valoda un tikai tādā ceļā var būt godīga politika, un vienota valsts.
Vēl piekrītu šim filozofam tajā, ka visa sabiedrība ir jāizglīto, jo tā sabiedrība un vara izvairīsies no krāpšanas. Salīdzinot tos laikus, kad dzīvoja Platons ar šo 21. gs. Es domāju, ka nekas īpaši nav mainījies sabiedrības izglītošanas jomā.
Vēl šodien sabiedrība nav pietiekami izglītota visās sīkajās niansēs, politikas un mūsu varas darbībā. Tāpēc arī politiķi šobrīd var darīt to ko vēlas, neņemot vērā sabiedrību un savu tautu! Vienīgi sabiedrība ir kļuvusi drošāka, izsaka savu viedokli un neslēpj savu nepatiku pret visu notiekošo! Un tā ir kā cerība par labāku nākotni, politiku, varu un valsti!
Rakstot šo darbu, tas mani vedināja uz daudzām pārdomām par mūsu dzīvi un nākotni. Cerēsim, ka mūsu tauta mācīsies dzīvot pēc Platona uzskatiem - būt vienotiem un stipriem, lai kopā varētu sasniegt mērķus un pilnveidotu mūsu valsti!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация