Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:732175
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
1) Man bija interesanti rakstīt darbu, jo es uzzināju daudz jauna, kas notiek valstī un daži uzskati mainījās pētot sīkāk.
2) Es atbalstu elektrības tirgu atvēršanu, bet mani nepriecē tas fakts, ka par elektrību jā-maksā vairāk un kamēr valdība nevar izlemt kāds variants būtu labāks izstenot obligātā iepirkuma komponente atcelšanā. Mēs turpinām maksāt un elektrības rēķini turpina pieaugt. Saeima izvēlējās tajā brīdī vienkāršāko variantu. Esošai saeimai jāizveido ri-sinājumi, kā iedzīvotājiem samazināt izmaksas, kas tiks risināti vēl pāris gadus.
3) No vienas puses esmu pret pievienošanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības orga-nizācijā, jo uzskatu, ka tas ir jādara saeimas darbiniekiem un tagad viņu darbu izdara kāds cits. No otras puses esmu par, jo varbūt tik mainīts kaut kas uz labo pusi, tauta noteikti nejutīs 2.8 miljonus iztrūkumu gadā no valsts budžeta.
4) Man liekas e-veselības bija nepārbaudīts, sasteigts lēmumus. Man arī bija situācija ka aptiekā bija jābaida 20. min, jo kādam bija elektroniskā recepte. Mēs ar to nesastopa-mies ikdienā un viena reize mūs nesatrauc, bet tiešām žēl veselības darbiniekus, kuri saskaras katru dienu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация