Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:333714
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

REKLĀMAS APRAKSTS, REKLĀMAS IZVIETOŠANAS VIETU IZVĒLES UN REKLĀMAS STILA PAMATOJUMS
Reklāmas kampaņā ietilpst 3 veidu reklāmas – reklāmu plakāti, kas tiks izvietoti preses izdevumos, reklāmas baneri, kas tiks izvietoti dažādās mājaslapās, un audio reklāmas, kas tiks izvietotas radio ēterā. Reklāmas kampaņa tiks izvietota Latvijas Republikas teritorijā. Reklāmām būs informējošā funkcija
Reklāmas mērķis ir popularizēt portatīvos datorus „Gauja” – ka Gauja ir arī dators, nevis tikai upes nosaukums vai govs vārds, ar ko parasti asociētos vārds „Gauja”.
Reklāmas apraksts ir šāds: notiek 3 darba kolēģu saruna. Viens kolēģis saka, ka kopš šī brīža birojā tiks izmantota tikai Gauja. Abi pārējie kolēģi ir neizpratnē, jo viņi nezina, kas tas ir – vienīgās asociācijas ar Gauju viņiem ir kā ar upi Latvijā vai govs vārdu. Tad tiek paskaidrots, ar ko ir domāts Gaujas vārds – ar moderniem, Latvijā ražotiem portatīvajiem datoriem. Šāds reklāmas stils ir izveidots, lai ieinteresētu topošos pircējus, lai radītu interesi par reklamējamo produktu un tā izmēģināšanu, lai atšķirtos no pārējām reklāmām ar oriģinalitāti.
Žurnālu reklāma ir izveidota 2 daļās – pirmā ir ieinteresējošā un ieintriģējošā (ar darba kolēģu sarunas attēlu), otrā daļā ir paskaidrojošā (ar Gaujas vārda paskaidrojumu). Tās tiks izveidotas kā divas atsevišķas lapas žurnālos, kuras seko viena pēc otras, piemēram, pirmā reklāmas daļa būs 3.lappusē un otrā – 5.lappusē Reklāma žurnālos tiks izvietota 2 reizes trijos preses izdevumos, kas iznāk reizi mēnesī, 3 reizes preses izdevumā, kas iznāk reizi nedēļā, un 6 reizes vienā preses izdevumā, kas iznāk katru darbadienu. Tie būs: ikmēneša preses izdevums „FHM” vīriešiem, ikmēneša preses izdevums „Cosmopolitan” sievietēm, ikmēneša preses izdevums „Next”, kas domāts cilvēkiem, kas interesējas par mūsdienu tehnoloģijām, iknedēļas preses izdevums „IR” un preses izdevums „Diena”, kas iznāk katru darbadienu. Ikmēneša preses izdevumu izvēles pamatojums ir pēc iespējas lielākas mērķauditorijas aptveršana – modernās tehnoloģijas var interesēt gan vīriešus, gan sievietes, tāpēc tika ietverti populārākie vīriešu un sieviešu ikmēneša žurnāli, kā arī preses izdevums par tehnikas nozari. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1239518
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация