Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:331959
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šī darba autors ir Kejs Rademanhers. Pēc žanra “Prāmja Estonia noslēpums” ir romāns. Romānā tiek izmeklēta prāmja avārijas cēloņi, bet izrādās, ka daudzi nevēlas, lai tos atklātu. Darbs vēstī par piecus gadus seniem notikumiem. Romāna darbība notiek Vācijā, Igaunijā, Zviedrijā, Somijā un arī Baltijas jūrā. Darbība norisinās tik daudzās valstīs, jo visi pierādījumi, dokumenti un liecinieki bija izkaisīti pa visām šīm valstīm. Katrā valstī izmeklētāji pamazām, pamazām vāca kopā pierādījumus un iztaujāja liciniekus, lai tad īsti varētu saprast, kādi tad bija prāmja nogrimšanas iespējas. Drīz jau paliks 10 gadi pēc šīs briesmīgās avārijas, taču diez kas daudz pašlaik nav atklāts, ko atklāja izmeklētāji, kad tapa šī grāmata.
Visspēcīgākais virzītājspēks bija tas, ka Klaudijs Štanelbergs atrada koferi ar prāmja Estonia dokumentiem. Tieši šis nejaiši izvejotais koferis bija par iemeslu ceļojuma sākšanai un prāmja Estonia lietas pētīšanai. Darbību virzīja arī pēcāk savāktie dokumenti un izformācija. Par visspilgtāko notikumu ir jāuzskata radioaktīvo vielu atklāšana uz Estonia prāmja vraka. Kurš gan varēja iedomāties, ka prāmis pārveda radioaktīvas vielas. Izmeklēšanas gaitā tika nogalināts izmeklētājs Drone, kura nāve nebūt neizskatījās dabiska. Tieši pēc Drones nāves Štanelbergs un Jakobsons svārstījās vai tomēr vajadzētu turpināt Estonia lietu. Šis notikums radīja pavērsienu darbības gaitā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1127394
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация