Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:247214
 
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

LMT – Latvijas Mobīlais Telefons savu darbību uzsāka 1992. gadā. Tolaik mobilais telefons bija retajam, bet mobilais telefons nebija un vēl joprojām nav lietojams bez operatora un sim kartes starpniecības.
Sim karte tiek iesaiņota ļoti uzmanīgi, lai to nesabojātu, jo tajā slēpjas ļoti sarežģīta mikroshēma, kas glabās visus nākotnē vajadzīgos datus. Sim karte tiek iestrādāta 5.5cm x 8.5cm lielā plastmasas kartītē, no kuras to nepieciešamības gadījumā var arī izlauzt, jo vecākiem telefoniem ir jāievieto pilna izmēra kartiņa, bet jaunajiem tikai nelielā izmēra čips. Plastmasas apvalks tiek ievietots plastmasas 14cm x 12cm vāciņos, lai pasargātu no apkārtējās vides ietekmes un fiziskiem bojājumiem. Vāciņos tiek ieliktas informatīvas lapiņas par sim karti, kas reizē pasargā sim karti no saules ietekmes. Tiesa gan iestrādājumu nav iespējams nodot tālākai pārstrādei, jo tas neietilpst nevienā no pārstrādājamo objektu grupām. Sim karte nodrošina lietotāja telefonam saikni ar operātorsistēmu, kura savukārt savieno ar citiem abonentiem. Sim karte ir vienreizējs pirkums, bet lai to lietotu ik mēnesi ir jāmaksā abonēšanas maksa un par izejošajiem zvaniem arī ir jāmaksā. Sim kartes cena ir 5.9ls.
Pircēju loks šim produktam ir ļoti plašs. Sākot no pirmklasnieka un beidzot ar pensionāru. LMT ir pārdevis (15.05.2005) jau 781776 sim karšu. Tas nozīmē, ka uz 100 iedzīvotājiem LMT pakalpojumus un attiecīgi sim karti lieto 33.93 iedzīvotāji. Pēdējos gados mobilo sakaru lietošana ir ļoti attīstījusies, tāpēc LMT ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmumiem Latvijā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация