Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:363087
 
Оценка:
Опубликованно: 10.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

VP zīme ir apzīmējums pārtikas produktiem, kuru lietošana ikdienas uzturam ir atzīstama par veselīgu; VP zīme ir izveidota, lai pievērstu patērētāju uzmanību veselīgai pārtikai, lai ieinteresētu ražotājus kvalitatīvu, veselībai labvēlīgu pārtikas produktu izstrādāšanā.
Autoru mazliet mulsina kvalitātes zīmju labirinti, jo Ādažu čipsiem, ir piešķirta zaļā karotīte, kas apliecina par kvalitāti un izejvielu ražotājvalsti, taču ir pilnīgi neiespējami to uzskatīt par kvalitatīvu produktu no medicīniskā viedokļa. Ir pilnīgi skaidrs, ka Ādažu čipši neiegūs VP kvalitātes zīmi. Respektīvi, patērētājs, ka ierauga vienu kvalitātes zīmi, kas apliecina vienas kvalitātes, tai pat laikā ir spējīga noliegt citas. Tad, autoram, kā patērētājam, rodas jautājums, kas tad īsti ir kvalitatīvs produkts, ko vispār nozīmē kvalitātes emblēmas uz produkta iepakojumiem.
Veselīguma kritēriji ir izstrādāti pamatojoties uz jaunākajiem zinātniskiem atzinumiem, ņemot vērā arī vietējās tradīcijas. VP produktu izvēles kritēriji ir katram produktam vai produktu grupai atsevišķi- maizei, graudaugu pārslām, pienam un piena produktiem, riekstiem, žāvējumiem un citiem. Visi šie kritēriji paredz to , lai cukura, nitrātu un citu vielu daudzums šajos produktos nepārsniegtu riska robežas, lai bez bažām par savu veselību šos produktus varētu lietot gan liels, gan maz, gan pilnīgi veseli cilvēki gan arī tādi, kuriem ir veselības traucējumi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация