Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:167840
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Veidojot grupas organizācijā, tiek izstrādāts priekšstats par kopējiem eksistēšanas aspektiem. Lielākā daļa no šiem aspektiem ir aizgūti no plaša kultūras konteksta, kuras vidē atrodas šī grupa. Rezultātā šī grupas eksistence ver palikt patstāvīga un viendabīga apkārtējās kultūras slāņa vidē. Apskatot grupas, kuras sākotnēji ir bijušas kā polikultūras grupas ir redzams, ka pastāv atšķirīgi uzskati, kas apgrūtina grupas veidošanos.
Pētot grupas tika izmantotas klasiskās metodes (salīdzināšanas analīze). Šīs metodes tika papildinātas pamatojoties uz pieredzi, kas tikai iegūta strādājot citās valstīs. Pateicoties savai savstarpējai saistībai, par grupu veidošanos, ir izveidojusies kultūrparadigmu bāze. To arī mēģina parādīt daži pētnieki. Tipoloģijām piemīt noteikta everistiska vērtība. Pētnieciskās metodes nespēj atbildēt uz jautājumiem ar ko atšķiras vienas organizācijas grupas veidošanās no otras organizācijas grupas veidošanos.
Tālāk tiks piedāvāti dažādi priekšstati par grupas formēšanos un kā šie priekšstati veidojas. Piemēram, misija, tās pamata uzdevumi un mērķi nevar neatspoguļot tās, locekļu priekšstatus par cilvēka aktivitātes dabu un organizācijas mijiedarbību ar apkārtējās vides, būtību. Šī mērķa sasniegšanai izvēlētie līdzekļi atspoguļo priekšstatu par laiku, telpu, patiesību un cilvēciskām attiecībām. Līdzīgā veidā novērtēšanas sistēma, priekšstatā par to, no kā sastāv koriģējošie mēri, ir atspoguļojums priekšstatam par patiesības un psiholoģiskās pieņemamības noteikto kontraktu noteikumu dabu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация