Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:249689
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.11.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Veselības pārbaude pedagogam ir jāveic 1xgadā.Kur tiek veikta flurogrāfs(plaušu rengens) un atzinumu par veselības stāvokļa atbilstību veicamajam darbam no ģimenes ārsta.
10.Pedagoga darbs ir saistīts ar ilgstošu stāvēšanu,personām,kam vāji attīstīta kāju muskulatūra,var sekmēt vēnu varikozo paplašināšanos,iekaisumi. Redzes piepūle var veicināt tuvredzības attīstību.Ilgstoša balss sasprindzināša var izraisīt balss saišu saslimšanu,hronisku laringītu,balss saišu mezgliņi.Pastāvīgs troksnis kaitīgi iedarbojas uz CNS un var sekmēt dzirdes pasliktināšanos. Muguras un rokas muskuļu sasprindzinājums, sāpes muguras kakla, jostas un krustu daļā, plecu, roku, plaukstu un pirkstu sāpes un tirpšana. Skeleta-muskuļu sistēmas traucējumi var izraisīt pārmaiņas muguras skriemeļos un starpskriemeļu diskos, muguras nervu saknīšu bojājumus, karpālā kanāla sindromu, „peles” slimību līdz pat funkciju ierobežojumam un invaliditātei. Pārmaiņas muguras kakla daļā un redzes sasprindzinājums var radīt galvassāpes, pastiprinātu nogurumu, miega traucējumus.
11.Pedagoga dzīvē svarīga ir sava laika plānošana un vadīšana, tas palīdz mazināt nogurumu,stresu un paveikt nepieciešamos uzdevumus. Profesionālās izdegšanas pamatā ir emocionāla izdegšana, kurai vēlāk pievienojas arī fizisks izsīkums.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация