Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:508915
 
Оценка:
Опубликованно: 08.10.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

‘Nekādi nevaru saprast, kādēļ tā cenšas skrienot simts jardus, nokļūt līdz finišam. Varētu palikt starta pozīcijā, lai finišā nenokļūtu sviedraini un noguruši. Un daudz kas dzīvē līdzinās skriešanai sprintā.”

Šo pikanto piezīmi veica Groho Markss savā „Neparastajā mīlas stāstā”, un tas ir gudrs secinājums par cilvēkiem, kuri guļas nodarboties ar seksu. Seksuālos sakarus – dzimumaktu – pavada daudz vairāk kļūdu un haotisma, nekā transporta plūsma uz Herald Street. Un, kā norāda Groho Markss, galvenā problēma ir tajā apstāklī, ka daudzi vīrieši un sievietes uzskata dzimumaktu par sacīkstēm: visu vingrojumu mērķis ir novest sevi līdz kādam noteiktam punktam, un jo ātrāk – jo labāk. Vīrieši uzskata ejakulāciju (spermas izvirdumu) par šīs nodarbes galamērķi. Ja viņi to nesasniedz, tad viņi jūtas vīlušies, kā sportists, kurš noiet no distances. Īsi sakot, viņi uzskata, ka ir zaudējuši.
Atkārtošu vēlreiz: ejakulācija dzimumaktā nav gultas sacīkšu balva. Balva ir jūsu un partnera/partneres dzimumorgānu savienošanās. Dzimumakta mērķis ir iespēja izteikt fiziski savu mīlu vislielākās sajūsmas veidā. Tās rezultāts var būt ejakulācija, var arī nebūt.
„Kad es sāku strādāt par prostitūtu 50-tajos gados, lielākais vairums manu klientu pat nebija neko dzirdējuši par sievietes orgasmu. Viņi nāca, veica dzimumaktu, maksāja naudu, un aizgāja. Mūsdienās klienti zina, ka meitenei arī ir „jānoiet”. Tāpēc es apmācu savas meitenes, lai tās vestu sevi ar klientu tā, it kā dzimumakta beigās „nolaiž”. Ir metode, kā iemācīties to imitēt. Es lieku viņām atgulties uz muguras un satvert mākslīgā peņa galu ar vagīnu, kurš nokarājas uz auklas virs tās. Tas trenē stimulēt konvulsijas, kādas piemīt īsta orgasma laikā. Guļot uz muguras, vajag satvert pakarinātu priekšmetu, kurš šūpojas un palecas – vajag sasprindzināt vagīnas muskulatūru tā, it kā patiesi būtu orgasms. Tas ir labs padoms sievietēm, kuras vēlas iztēlot orgasmu.” – ar šo triku iepazīstina Edna, 44-gadīga ‘madāma” (publiskās iestādes saimniece) no Floridas. Edna neuzskata, ka meitenei noteikti ir jātēlo orgasms, bet tas ir viņas bizness un klientam ir jāsaņem viss ko viņš vēlas. Vēlas orgasmu – lūdzu.
„Gadās, ka tiešām izjūti orgasmu ar klientu” – stāsta Edna, 24-gadīga prostitūta no Losandželosas – ‘bet notiek tas ļoti reti, sevišķos gadījumos, kad tiešām trāpās ļoti mākulīgs klients, un viņš, bez tam, vēl ļoti patīk. Bet visbiežāk jūs nemaz neinteresē, tas, ko un ar ko jūs to darāt. Šo apstākli prostitūtās cilvēki nesaprot. Tas ir darbs, kurš kļuvis par rutīnu, un dzimumakta laikā, visbiežāk tevi neskar, kā tas notiek. Izpildot to, tu domā, piemēram, par to, kur brauksi pa brīvdienām, vai ko gatavosi vakariņās. Dažkārt pat pilnīgi atslēdzies. Vienreiz es nepieļaujami izgāzos. Es biju ar klientu, kurš vairākas stundas knosījās ap mani, bet manas domas lidinājās kaut kur tālumā. Pēkšņi es izdzirdēju: „Izdevās! Es nolaidu!” Es it-kā atmodos, paskatījos uz viņu un teicu: „O... jūs vēl esat šeit?!”
Kā stāsta meitenes, daudzus klientus nomāc apstāklis, ka savas gultas partneres tiem ir jānoved līdz orgasmam. Kaut arī sievietes orgasmam ir svarīga loma, nevajag lai viss akts būtu mērķēts tam. Tad viss ritēs kā vajag.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация