Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:551878
 
Оценка:
Опубликованно: 20.09.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tradicionālie modeliem
Mūsdienās tīkli ir komplicētas sociāli tehniskas sistēmas, kuras attīstījušās, tehniskajam medijam sastopoties ar lietotāju sociālo rīcību šo tīklu ietvaros. Tādējādi, lai izprastu digitālo tīklu sociālo fenomenu, ir nepietiekami analizēt tikai interneta lietotāju sociālās attiecības kādā sociālo tīklu platformā. Tīklu socioloģijas uzdevums ir aptvert plašāku un dziļāku pētījuma lauku, aplūkojot sociālās attiecības dažādu tīkla struktūras līmeņu kontekstā, jo tikai visu šo līmeņu – tehniskā, ekonomiski politiskā un sociālā – mijiedarbībā rodas tas specifiskais nosacījumu kopums, kura rezultātā digitālo tīklu vidēs norisinās noteikti sociālie procesi.
Atšķirībā no citam aplikācijām, vēl tādu ideju nebija vai bija līdzīgi, un līdz ar to, tās var piesaistīt savu uzmanību, jo cilvēki grib, vēlas un velēsies atpūsties, labāk nekā cits, konkurence starp cilvēkiem vienmēr bija, ir un būs. Savstarpēji, aplikācijas mājas lapā varēs aplūkot ne tikai, kā cilvēki pavadīja laiku, bet arī varēs apskatīt, kur vēl var ‘patusēt’, vietas, kas jau plāno, vai noteikti ies uz pasākumu. Šīs projekts savieno visus cilvēkus kopā, tikai ar vienu mērķi labi pavadīt laiku. Mērķu gala rezultāts ir:šis informācijas kopumu ielikt vienā vietā un padod ‘visai pasaulei’.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация