Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:792289
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    1
  Terminu skaidrojums    3
  Reklāma klasifikācija    4
  Reklāmas komunikācijas process    5
  Reklāmas mērķi    7
  Reklāmas uzbūve    9
  Reklāmas valoda    10
  Secinājumi    11
  Izmantotā literatūra    12
Фрагмент работы

Ievads
Viens no instrumentiem, kā ietekmēt sabiedrības attieksmi un atvieglot izvēli, ir reklāma. Tā ievēro sabiedrībā valdošos stereotipus un nosaka jaunas modifikācijas, diferencējot indivīdus tādos, kas ievēro sabiedrībā noteiktās tradīcijas un kas tās ignorē, uzskatot, ka akceptētās normas nav paredzētas viņiem.
Arvien biežāk masu medijos parādās reklāmas, kurās mediji reklamē paši sevi. Informējošas, atgādinošas un pirkšanu stimulējošas reklāmas aicina abonēt, iegādāties vai skatīties un klausīties kādu konkrētu preses izdevumu, radio vai televīziju. Tā kā šie vēstījumi ir nepersonificēta informācijas pārraide un notiek ar dažāda veida informācijas nesēju palīdzību, šādus vēstījums var definēt kā reklāma. Mediju pašreklāma ir komunikācijas veids, ko mediji izmanto ar mērķi piesaistīt pēc iespējas lielāku auditoriju. Savā darbā mēģināju saprast mediju reklāmas un pašreklāmas raksturu un darbības principus.

Reklāma ir:
• jebkura metode, ar ko kāda firma cenšas palielināt savu ražojumu noietu un popularizēt savas preces nosaukumu.
• pasākumi (paziņojumi, plakāti, radioziņojumi), informācija, kuru nolūks ir padarīt ko plaši pazīstamu, radīt interesi par kaut ko.
• produkta virzīšanas tirgū, ar noteiktu personu vai uzņēmumu sniegtās informācijas izplatīšanas maksas līdzekļu starpniecību.
• biznesa kompāniju, bezpeļņas organizāciju vai fizisku personu apmaksāta, pastarpināta komunikācija masu medijos, kas kaut kāda mērā ir identificējama reklāmas ziņojumā un kuras galvenais uzdevums ir informēt vai pārliecināt kādus auditorijas daļas locekļus.
Par iepriekšminētās definīcijas atslēgas vārdiem tiek uzskatīti: “apmaksāta”, “pastarpināta”, “medijos”, “identificējama”, un “pārliecināt”. Minētie vārdi ir tā atšķirības zīme, kas reklāmu ļauj norobežot no citām komunikācijas formām. Tātad, reklāma ir viens no komunikācijas veidiem, ar kuru palīdzību tiek veidotas attiecības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация