Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:233879
 
Оценка:
Опубликованно: 04.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  ANOTĀCIJA   
  IEVADS   
1.  REKLĀMAS BŪTĪBA   
1.1.  REKLĀMAS VĒSTURE   
1.2.  REKLĀMAS LĪDZEKĻI   
1.3.  REKLĀMAS IZVIETOŠANAS VIETAS UN VEIDI   
1.4.  REKLĀMAS IEDARBĪBAS PRINCIPI   
1.5.  REKLĀMAS IEROBEŽOJUMI LATVIJĀ   
1.6.  REKLĀMAS MĒRĶI   
2.  JAUNIEŠU VECUMPOSMA RAKSTUROJUMS   
2.1.  JAUNIEŠU PSIHOLOĢISKĀS PAZĪMES   
2.2.  JAUNIEŠU EMOCIJAS UN JŪTAS   
3.  PRAKTISKĀ DAĻA   
3.1.  PĒTĀMĀS GRUPAS APRAKSTS   
3.2.  PĒTĪJUMA METOŽU APRAKSTS   
3.3.  PĒTĪJUMA NORISES APRAKSTS   
4.  REZULTĀTU ANALĪZE   
5.  SECINĀJUMI   
Фрагмент работы

Secinājumi
1.Pirmais darba uzdevums bija teorētiski apkopot literatūru par reklāmas vēsturi. Uzskatu šo darba uzdevumu mums izdevās veikt sekmīgi. Mērķis izvirzot šo darba uzdevumu bija noskaidrot kā reklāma ir attīstījusies laika gaitā, un kā reklāma ir ietekmējusi sabiedrību un jauniešus laika gaitā. Izvirzot šo darba uzdevumu domājām, ka reklāmas vēsture nespēlē būtisku lomu jauniešu ietekmēšanā, bet savācot nepieciešamo literatūru, secinājām pretējo. Izrādās reklāma jau no pašiem izveidošanās pirmsākumiem ir radījusi nopietnu ietekmi uz jauniešiem, taču laika gaitā, reklāmai attīstoties, ietekmēšanas veidi tikai attīstījušies, kā rezultātā jau mūsdienās reklāmas ietekme uz jauniešiem ir liela.
2. Otrs mūsu izvirzītais darba uzdevums bija izpētīt reklāmas iedarbības paņēmienus. Arī šo darba uzdevumu mums izdevās veikt. Veicot šo darba uzdevumu sapratām cik daudz un dažādi ir reklāmas ietekmēšanas veidi tieši uz jaunieti. Sapratām, ka bieži lietas, kas mūs ietekmē neuztvērām kā reklāmu, lai gan patiesībā tā ir reklāma, precīzāk, viens no reklāmas ietekmēšanas līdzekļiem. Veicot šo uzdevumu sapratām, ka jauniešus ir samērā viegli ietekmēt, jo reklāmas veidotāji izdomā arvien jaunus reklāmas līdzekļus, ar kuriem radīt ietekmi uz jauniešiem.
3. Trešais izvirzītais uzdevums bija izpētīt tieši konkrētā vecuma-jauniešu vecumposma īpatnības. Arī šo uzdevumu veicām, un nonācām pie secinājumiem. Proti, jauniešu vecumposms ir ļoti nozīmīgs, un ietekmējošs vecumposms. Jauniešu vecumposmā cilvēkā sāk konkrēti izveidoties vērtības mērķi, principi turpmākajai dzīvei. Šis vecumposms ir ļoti emociononāls laiks, kad jaunietis sāk apzināties savu „ES” . Tāpēc reklāmas ietekme var radīt nopietnus pavērsienus jaunieša tālākajā attīstības procesā. Jaunietis, manuprāt, jau sāk apzināties reklāmas ietekmi, bet bieži vien nespēj no tās izvairīties, bieži krīt reklāmas varā. Tāpēc mēs secinājām, ka šim vecumposmam ir vairākas īpatnības, ko reklāmas sava mērķa labad, spēj izmantot savā labā. Sapratām, ka gan mēs, gan citi jaunieši pakļaujamies reklāmām, jo tas ir neizbēgami, to sekmē mūsu vecumposma īpatnības. Pirms veicām šo uzdevumu nespējam iedomāties, ka šim vecumposmam ir tik daudz īpatnības.
4.Ceturtais izvirzītais uzdevums bija veikt praktisko pētījumu starp jauniešiem. Uzskatu, to mums arī izdevās veikt. Kā praktiskā pētījuma metodi nolēmām izmantot anketēšanu, jo ,mūsuprāt, anketēšanas metode ir visvairāk piemērota mūsu zinātniskajam darbam, kā arī anketējot jauniešus bija iespēja konkrēti uzzināt tieši jauniešu domas par reklāmas iedarbību uz viņiem. Aptaujas rezultāti mūs nepārsteidza, jo no respondentu sniegtajām atbildēm, varējām secināt, ka viņiem ir līdzīgs viedoklis kā mums, kā rezultātā varam apgalvot, ka jauniešu viedoklis šajos jautājumos būtiski nemainās.

Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация